4+4+4 de bizim yerimiz ne olacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan allen15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar 4+4+4 de benim okulum ilkokul olacak sanırım.Ben formatör olarak bu okulda mı kalacam yoksa ortaokula mı gönderecekler?Bilgisi, duyum alan var mı?

hocam şuan için ben okulların ayrılacağı düşüncesinde değilim fiziksel imkanlardan dolayı. en azından bu yıl için böyle bişi olması çok zor. ama ileride böyle bir ayrım olursa ilk 4 olacak okulda şuanki duruma göre bize yer yok. çünkü branşçılar ortaokul bölümünde yer alacak. ilk 4 olan okulda dersimiz olmuyacağı için normumuz olmuyacak. ee her okula bir bt normu vermezlerse sizede yol gözükür.

allen15' Alıntı:
konya diye biliyorum.

bizim okulda ortaokul olmuş. diğer 2 okulun orta kısmı bizim okula gelecek öğretmenleriyle beraber. 3 tane bt öğretmeni okulda ne yapacağız acaba :?

zilal' Alıntı:
bizim okulda ortaokul olmuş. diğer 2 okulun orta kısmı bizim okula gelecek öğretmenleriyle beraber. 3 tane bt öğretmeni okulda ne yapacağız acaba :?
4. yü bulup okey dönersiniz. :D

bence ilkokul kısmında da bt öğretmeni kalacaktır, çünkü bizim okulu düşünüyorum ana sınıfından 8. sınıfa kadar her sınıfta internet ve bilgisayar var biz olmadan olmaz, bize mutlaka ihtiyaç duyacaklardır...

bize 4+4+4 gelmeden yol gösterdiler. ben konya da formatörüm 13 saat derse giriyorum, ama okulumda norm kadro fazlası görünüyorum. Konya il MEM önce ilçe içinde normu boş olan okullara zorunlu tayin isteddi. Bizim selçuklu ilçesinde boş norm olmadığı için tayin istemedim. Tam bu işten yırttık derken. Bu hafta da yeni bir yazı geldi. norm fazlası öğretmenleri ilçeler arasında yerleştireceğiz diye. cuma gününe kadar dilekçe ile tayin istememiz gerekiyor. istemezsek rastgele bir yere vereceklermiş. Maalesef Büyükşehir sınırlarında sadece 1 okul açık görünüyor. Diğerleri hep uzak yerler.
Gelde işin içinden çık !!!!!!!!!

biz diye bişey yok hocam biz bizim branşımız kapının son mandalı bile değiliz

Geri