4+4+4 ile ilgili yönetmelik

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okula bir form geldi tüm öğretmenlerin doldurması isteniyor. Formda 12 yıllık kademeli ve zorunlu eğitim uygulaması ile ilgili olarak söz konusu yönetmeliklerle ilgili alandan değişiklik teklifleri gelmektedir diye devam ediyor.

Formda değiştirilmesi gereken madde, teklif, gerekçe gibi alanların dolduruluması isteniyor. Bu maddelere ulaşmam lazım. İlgisinde

MEB Temel Eğitim G.M. 24/12/2012 tarih ve 237045 sayılı yazısı
İl Milli Eğitim Müd. 03/01/2013 Traih ve 697 sayılı yazısı deniyor.

Bu yazılara veya 12 yıllık kademeli ve zorunlu eğitim uygulaması ile ilgili genelgeye nereden ulaşabilirim?

yada sadece elinde 12 yıllık kademeli ve zorunlu eğitim uygulaması ile ilgili yönetmelik maddeleri olan varsa lütfen..

hocam bu yazı bizde geçen hafta geldi Tüm öğretmenlerden doldurmalarını istemişlerdi ama sağolsunlar hiçi biri bir şey yazma zahmetine girmemişlerdi. Mdr yrd naba geldi yazıyı gösterdi benden yapmamı istedi ilköğretim kurumları yönetmeliği yorumlar diye nette arattim buldum bi şeyler yazdım verdim idare çok beğendi anlayacağınız nette var

Hocam benim bahsettiğim 12 yıllık kademeli ve zorunlu eğitim uygulaması ile ilgili yönetmelik

Geri