4 farklı 6. sınıfa 4 farklı sınav

Kodla Büyü

BARAN38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar forumda sevgili öğretmen arkadaşlarımın paylaştığı soruları da kullanarak sınav soruları hazırladım, zorluk derecesi nedir çok mu zor, orta mı yoksa kolay mı? Fikirlerinizi bekliyorum?

Ekli dosyalar

sorular çok güzelde biraz zor gelir çocuklara gibi geldi bana bizim okulda çok daha kolay sorular sordum ben iyi alanlarda çok oldu ama dşük alanlarda oldu ben şahsen çocuklara düşüşük not verme taraftarı değilim ondan dolayı soruları biraz zor buldum özellikle 2. sayfa

oznrcll' Alıntı:
sorular çok güzelde biraz zor gelir çocuklara gibi geldi bana bizim okulda çok daha kolay sorular sordum ben iyi alanlarda çok oldu ama dşük alanlarda oldu ben şahsen çocuklara düşüşük not verme taraftarı değilim ondan dolayı soruları biraz zor buldum özellikle 2. sayfa
sınavı yaptıktan sonra soruların zorluğunu gördüm haklısınız ama kolay sorarak çocuklar yüksek aldığı zaman öğretmen ve öğrenciler dersi önemsemiyor. Çocukların yüksek almasını ben de isterim ancak kolay sorarak değil. Zaten programın kolay olduğu için dersi önemsiz görmüyor mu bakanlık, öğretmen ve öğrenciler

Özellikle "... aracı hangi menüdedir?" tarzı sorularda çok detay istemeniz soruları zorlaştırmış hocam. Mesela;
Yandaki düğmelere Microsoft Word’te nereden ulaşılır? (4 puan)

a) Giriş menüsünden paragraf bölümünden
b) Ekle menüsünden metin bölümünden
c) Ekle menüsünden üst bil bilgi ve alt bilgi bölümünden
d) Sayfa düzeni menüsünden sayfa yapısı bölümünden
sorusunda sadece menü ismini sormak soruyu daha kolaylaştırır ve yapılabilirliğini artırır diye düşünüyorum hocam. Ama gayet güzel sınavlar hazırlamışsınız elinize sağlık hocam. Öğrencilerimizin akademik düzeyinin düşük olması sebebiyle bu öneride bulundum yoksa hazırladığınız sorular aslında olması gereken zorluk düzeyinde. Ellerinize sağlık hocam.

oz_om' Alıntı:
Özellikle "... aracı hangi menüdedir?" tarzı sorularda çok detay istemeniz soruları zorlaştırmış hocam. Mesela;
Yandaki düğmelere Microsoft Word’te nereden ulaşılır? (4 puan)

a) Giriş menüsünden paragraf bölümünden
b) Ekle menüsünden metin bölümünden
c) Ekle menüsünden üst bil bilgi ve alt bilgi bölümünden
d) Sayfa düzeni menüsünden sayfa yapısı bölümünden
sorusunda sadece menü ismini sormak soruyu daha kolaylaştırır ve yapılabilirliğini artırır diye düşünüyorum hocam. Ama gayet güzel sınavlar hazırlamışsınız elinize sağlık hocam. Öğrencilerimizin akademik düzeyinin düşük olması sebebiyle bu öneride bulundum yoksa hazırladığınız sorular aslında olması gereken zorluk düzeyinde. Ellerinize sağlık hocam.
önerileriniz için tşkler

Geri