gokceogretmen
Aktif Üye
talim terbiye kurulunu aradım şube müdürü derslere girebileceğimizi söyledi....
gokceogretmen' Alıntı:talim terbiye kurulunu aradım şube müdürü derslere girebileceğimizi söyledi....
emrecoch' Alıntı:arkadaşlar bu sene (2010–2011 Öğretim Yılında) seçmeli bilişim teknolojileri dersini 4,5. sınıflarda seçmiş olan okullarda bilişim dersi kaç saat olarak secilebiliyor. dicem o ki bizim okulda bilişim dersi seçilmiş, müdür yardımcısı da madem seçildi 4 saat serbest etkinlik olarak bilişim dersi secilsin diyor her bir sınıf için bunun aslı varmı? şimdiden teşekkürler
missilver' Alıntı:11. 2010–2011 Öğretim Yılında seçmeli bilişim teknolojileri dersini 1–5. sınıflarda seçmiş olan
okullar, serbest etkinliklerin ders saatleri içerisinde bu dersi işleyeceklerdir. Basım ve dağıtımı
yapılan ders kitapları kullanılacaktır.
arkadaşlar burada seneye bilişim dersi seçilemez diye bir şart yok neye dayanarak bu sene var seneye yok diyorsunuz.
gokceogretmen' Alıntı:talim terbiye kurulunu aradım şube müdürü derslere girebileceğimizi söyledi....
blackpeace123' Alıntı:valla yeni atandığım yerde mudur yardımcısı giriyorsunuz hocam dedi. giremediğime dair yazı falan yok mu
blackpeace123' Alıntı:valla yeni atandığım yerde mudur yardımcısı giriyorsunuz hocam dedi. giremediğime dair yazı falan yok mu
aytduman' Alıntı:ne yazıkki giremyoruz 28 saatten 12 saate düştü dersim