4 yıl daha norm sorunu çözülmeyecek

Kodla Büyü

BARAN38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mebin verdiği cevaba bakın

22.05.2013
Müfredatta yer alan tüm branşların her yıl normu tespit edilir. Norm sayısı bütün branşla için yeni açılan okullarla sürekli değişmektedir. Bilişim Teknolojileri branşı F@tih projesi ile ilişkili bir derstir. Proje tam yerleşmediği için bilişim teknolojileri branş normu diğer branşlara göre daha fazla değişkenlik göstermektedir. Önümüzde ki dört yıl için proje tamamen yerleşecek ve bilişim teknolojileri normu daha belirgin hale gelecektir. Ayrıca Bilişim Teknoloji Branşı konusunda gelen talep, eleştiri ve şikâyetleriniz ilgili birimlere iletilmek üzere not alınmaktadır. İyi günler dileriz.
Milli Eğitim Bakanlığı

Eskiden çalışmalar devam ediyor diye kısa yazarlardı artık uzatmışlar, 2013 yılı cevap metodu bu olsa gerek.

kakababa' Alıntı:
Çokta tın sanki turşumuzu kuracaklar. Onlar düşünsün günü gelince.

:++: Valla katılıyorum. Artık stres yapmadan böyle düşünmeye çalışıyorum ben de. Tabi mümkün olduğunca. Eğitim özelleşmeyip öğretmenlerin devlet memuru olmaya devam ettiği sürece (ki umarım özelleştirmeye kalkmazlar)artık onlar düşünsün. Napalım stres stres. Şuan ciddi norm sıkıntıları çekenlerimize (dolayısıyla hepimize) Allah yardım etsin

Keyifleri bilir.... Biz Allah katinda sorariz hesabimizi... Bu sefahat öbür tarafa da gidecek degil ya.... Alma mazlumun ahini Sevgiler Bazilari!!!! :P

Bilg. lab.ları Kütüphanelerle birleşecek diyorlardı bir aralar. O zaman bir umut bizi de raflara yerleştiriler demiştim, o da yok şimdi. :)

acele etmeye gerek yok şurada emekli olmamıza ne kalmışki zaten artık düzgünce bizim branştanda alım yapmıyorlar bizde zaman içinde kaybolur giderz

Olsun dört sene daha bekleriz. NASIL OLSA HERKES CANAVAR GİBİ BİLGİSAYAR KULLANABİLİYO... Bize ne gerek...

nosTRa' Alıntı:
Eskiden çalışmalar devam ediyor diye kısa yazarlardı artık uzatmışlar, 2013 yılı cevap metodu bu olsa gerek.
Onlar için değişen ne ki .Alışveriş sitelerinin cevapları gibi çözüm üretici değil, doyurucu bilgi içermiyor, savunmacı yaklaşım standart mesaj :)))

Yatarım valla hiç acımam, sabah akşam oturmaktan sıkıntı bastı zaten. :puhaha:

bende mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum. onlar düşünsün beni ne yapacaklarını. her yıl burda okullar formatör istiyor okuluna. demekki gerekliymişki yana yakıla formatör arıyorlar... hiç tınmam kendileri bilir.

Geri