444 0 375 e baskı yapsak ne olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mefete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mefete

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar az önce ttnet'i aradım...
Neden aradım:) Herkesin artık bıktığı ve benimde çıldırdığım bir konu için...Okullardaki internet yavaşlı ve yaşanan problemler için...Telefona çıkan arkadaş bağlantımın 1024 olduğunu ve bir problem olmadığını söyledi...Bende test sonuçlarını kendisine aktardım...

Download 100 küsür kb
Up'ı sormayın bile:)

Şuan meb'in kendi sayfasına bile giremediğimi ve ilçede yetkili olduğumu bütün internet bağlantılarını kapattıra bileceğimi söyledim...Gerçektende ilçe milli eğitim müdürüylede konuştum...Bir dilekçe ver...Bende üst makamlara ileteceğim dedi...

Demek istediğim...Arkadaşlar biraz şu adamlara baskı yapalım...TTnet resmen bizi kandırıyor...Bu işe bir dur diyelim..Ne dersiniz...

Bende 3G aldım....Sorun o değil ama... 8) Okullarda ders işlenmiyor...Bir proje yapalım dedik dün...Nerde... sadece google açılıyor...Ben ne yapayım öyle neti...

RoboTek' Alıntı:
ben turkcell 3g aldım kurtuldum cebimde taşıyorum istediğim heryerden bağlanıyorum.ben çok kavga ettim telekomla hocam.Arıza olduğunda aynı şeyler ışıklar yanıyor mu kablo takılı mı ama tel ücretini al bağlantı ücretini al sonra hizmet sıfır
3g gibisi yok mis gibi
heryerden nete girebiliyormusunuz baglantı hızı konusunda kullananlar yavaş diyor

hocam haklısın.bizimde bağlantı hem çok yavaş hem de sık sık kopuyor. organize et mail mi atacaz napacaksak yapalım

Kesinlikle aramak gerekiyor ve sorunu düzeltmeleri istenmelidir. Gerekirse hergün arayın. Sonunda bundan bıkıp sorunu düzelteceklerdir.

mefete hocam, download hızı konusunda rakamı yanlış mı yazdın acaba? Çünkü normalde 1024 bağlantıda download hızı teorikte 128 i geçemez.Download hızınız 100 ise bu o kadar da kötü bi rakam değildir. upload ise downloaddan daha düşük çünkü ttnetin satış politikası öyle.

Ama sürekli kopmalar filan oluyorsa download hızının normal olmasının pek bi manası yok tabii :) eskiden hep böyle oluyordu.
şimdi eskisine göre düzelmiş gibi geldi bana(gerçi şuan sadece öğretmen bilgisayarı bağlı belki ondan düzelmiş gibi geliyodur bana) .

gcapan hocam donwnload hızı 100 küsürdü ama tam hatırlamıyorum...150 felan da olabilir...Önemli olanda bu zaten...Bakanlığa 1024 kb diye satıyorlar...Bizde 100 küsürlerden bahsediyoruz...Ben kafaya koydum arakadaşlar:)

Bu 444 0 375 no teli..SÜREKLİ TACİZ edeceğim :lol:

Adamlar... bu adam deli, uğraşılmaz bununla ...Şunun internet bağlantısını düzeltelim diyene kadar :lol:

mefete' Alıntı:
Bu 444 0 375 no teli..SÜREKLİ TACİZ edeceğim :lol:

Adamlar... bu adam deli, uğraşılmaz bununla ...Şunun internet bağlantısını düzeltelim diyene kadar :lol:

Hep destek tam destek hocam :++: Osmaniyelidir ne yapsa yeridir

arkadaşlar bu internet olayı milli eğitim bakanlığından kaynaklanıyor.
TTNET bakanlığa verdiği internet 100 kullanıcılı ise bakanlık bunu 200 kkullanıcıya dağıtıyor.
Meb her girdiğimiz site için filitreleme yapıyor. bu ayrı bir yavaşlama nedeni.
Birde arkadaşlar 1024 hızlı bağlantıyı okulda kaç makina kullanıyor. bunuda dikkate almak lazım.
TTnet alt yapısı 8mb alt yapısını tam oturtmadan 8 mb internet hızı sağlamaya çalışıyor buda sistemde kesilmelere sebep ben ende kullanıyorum bazen okadar hızlıki 450 mb 15 dakikada indiriyor 950 kb bazen sayfaları bile açamıyorum. (aynı sitedeki sayfaları)

Gelelim TTnet arama olayına ben onları aradığımda daha fazla sinirleniyorum 10 dakika bekliyorum bu şekilde dahada sinirleniyorum.

mefete...o hat emin değilim ama ücretli hemde duyduğuma göre yurt dışı tarife..adamlar 10 saat konuşturuyo hemde hiç işini halletmiyo,herseferinde başka kişi ile konuştuğun için seni aklında tutmuyo...benimde şikayetlerimn var ama müşteri hizmetleri işe yaramıyo ben açık açık siz hiçbir problemi halletmiyosanız gereksizsiniz dedim,,adam bana o sizin görüşünüz dedi,,,,kararı siz verin.ben alternatif arıyorum hemen değiştirecem ttneti...kesinlikle kötü niyetle zkiyolar adamı...çözüm önerim toplu teoki.

ahmet deniz duran ulaşmak isteyen facebook deniz duran olarak ulaşabilir bana

Geri