Arkadaşlar istanbula 2 günlüğüne gezmeye gidecez eşimle daha önce hiç yolumuz düşmedi gibi bişe. Araştırdım fakat doğru düzgün bir gezi planı çıkartamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Cuma akşam 8 de sabiha gökçende inip 5-6 km mesafede bir otelde kalacaz.. Pazar akşam aynı hava alanından geri döneceğiz. Plan yapmama yardımcı olur musunuz? Kısaca yapmak istediklerim şunlar. Sizin de tavsiyelerinizle maddeler artabilir. Ailece bir kültür gezisi planı olacak. Reina vs tabiki olmayacak baştan söyleyim.
* Ayasofya topkapı vs gezisi.
* Ortaköyde waffle falan.
* Eminönünde balık
* Adalarda fayton gezisi
* Nereden olduğunu bilmiyorum ama tekneyle bir boğaz turu.
Sizden ricam ekleyebileceğimiz bişey varsa ekleyip mesafe durumuna göre sıraya koyabilir miyiz?
Cuma akşam 8 de sabiha gökçende inip 5-6 km mesafede bir otelde kalacaz.. Pazar akşam aynı hava alanından geri döneceğiz. Plan yapmama yardımcı olur musunuz? Kısaca yapmak istediklerim şunlar. Sizin de tavsiyelerinizle maddeler artabilir. Ailece bir kültür gezisi planı olacak. Reina vs tabiki olmayacak baştan söyleyim.
* Ayasofya topkapı vs gezisi.
* Ortaköyde waffle falan.
* Eminönünde balık
* Adalarda fayton gezisi
* Nereden olduğunu bilmiyorum ama tekneyle bir boğaz turu.
Sizden ricam ekleyebileceğimiz bişey varsa ekleyip mesafe durumuna göre sıraya koyabilir miyiz?