5,6,7.sınıf plan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozlem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
çok geç kalmakla birlikte içime sinecek şekilde öğrencilerin seviyesine göre hazırladım planları..buradan indirdiğim örneklerden yola çıkarak düzenledim bu 9 günlük tatilde bunlarla uğraştım diyebilirim.. umarım birilerinin işine yarar :)

Ekli dosyalar

rica ederim ;) günlük plan filan hazırlamıyorum şu an, umarım gerek kalmaz hiç uğraşmak istemiyorum :((

hocam plan şablonunu kullanabirim Allah Razı olsun. ama içeriği bana uymaz çünkü bts yok. :(

Teşekkürler hocam, bu plana benzeyen bir paylaşım vardı ben bu planlarda etkinlik kısmını çözemedim etkinlikleri nerden temin ederiz. Bu yıl heralde plan konusunda en çok sıkıntı çeken branş biziz. Birçok öğretmene planlarını indirdik kendi planlarımızı oluşturamadık :roll:

AsurBanipal' Alıntı:
Teşekkürler hocam, bu plana benzeyen bir paylaşım vardı ben bu planlarda etkinlik kısmını çözemedim etkinlikleri nerden temin ederiz. Bu yıl heralde plan konusunda en çok sıkıntı çeken branş biziz. Birçok öğretmene planlarını indirdik kendi planlarımızı oluşturamadık :roll:

ben etkinlik isimlerinin bazılarını kendim uydurdum bi çoğu da eski kılavuz kitaplardan zaten :) olduğu kadar artık kitap yok bişey yok daha fazlasını da beklemesinler artık bizden..

Geri