Arkadaşlar gecen sene eylül atamasıyla atandım ancak askerde oldugum için martta göreve başlamıştım ve benden önce okuldan bir arkadaşa vermişler bilgisayar dersini ve sürekli oyun oynatmış cocuklara.martta göreve başladıktan sonra müdürümle konuştum ne yapmam gerektiğini bana yıllık planın hazır oldugunu ama sadece cocuklara giriş düzeyinde bilgisayarı tanıtmamı istemişti.
Okulumda 11 tane çalışır durumda bilgisayarım var benım bu ögrencilere göre uygulayabileceğim bir plan öneriniz varmı bircok plana baktım biçoğundan hem birşey anlamadım hemde düzey olarak uygun olanı göremedim bana bir plan öneriniz varsa paylaşırmısınız.Birde yıllık plandan başka benım hangi evrakları hazırlamam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar...
Okulumda 11 tane çalışır durumda bilgisayarım var benım bu ögrencilere göre uygulayabileceğim bir plan öneriniz varmı bircok plana baktım biçoğundan hem birşey anlamadım hemde düzey olarak uygun olanı göremedim bana bir plan öneriniz varsa paylaşırmısınız.Birde yıllık plandan başka benım hangi evrakları hazırlamam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar...