5-6 BTY II. yazılı

Kodla Büyü
Biraz zor olmuş hocam, sizin plan farklı galiba. Ben 2. sınavda, İnternet, Ağlar, İnternet Kuralları,Bilişim Suçları, Zararlı Yazılımlar, Güçlü Şifre Oluşturma, E-posta gibi konulardan soracağım..

ahmetfx' Alıntı:
Biraz zor olmuş hocam, sizin plan farklı galiba. Ben 2. sınavda, İnternet, Ağlar, İnternet Kuralları,Bilişim Suçları, Zararlı Yazılımlar, Güçlü Şifre Oluşturma, E-posta gibi konulardan soracağım..
Bende sizin söylemiş olduğunuz konuları işledim ve sınav sourlarını o konularda soracam..

bende kolay hazırladığımı düşünmüştüm :sleep: ustelik 1. yazılıyı kapsayan soruları gene sordum kolay cvplasınlar diye
temel bit kavramlarından sonra word excel powerpoint diye gittim hatta powerpointten önce interneti- internet etiğini fln verdim ama istediğim keyfi alamaynca ikinci döneme attım o üniteyi... powerpointte de nası araştırırız aradığımız bilgiyi nası bulacağız konuları iyi oldu bana göre bi arada elektrikler yoktu bi ara sular seller gibi klavyeyi tanıyorlar..

ben karar veredim birdaha boşluk doldurma ve dogru yanlış sormayacağım. sadece çoktan seçmeli olsun hem okuması kolay hemde belki sallayanda not alır.

alioser' Alıntı:
kardeş bu kadar konuyu hangi ara işledin.

Aynı şeyleri düşünüp içimi karamsarlık kaplamışken mesajınızla kendime geldim... Zaten BT sınıfım yok, korktum bir an...

Neyse kullanılabilecek sorular mevcut, çok teşekkürler...

office programlarına erken başlamışsınız. onlar zor olmuş onun dışındaki müfredattakiler güzel. elinize sağlık

Word excel poerpoint donanım işletim sistemi vs. hocam bence çok fazla konu işlemişsiniz bu kadar zamanda ve sınav zor olmuş. sizin soruları görünce ben bir şey işlememişim gibi hissettim.

Sorularım zor degildi geçen ama ben bu yıl ikinci yazılımı aynı soruları soramadım çünkü geçen yıl 2 saatte BT sınıfında uygulamalı gidiyorduk not tutturacağımda BT de tutuyorduk bu yıl bir saat BT de bir saat sınıf ortamındayım geçen yılki gibi ilerleyemedim konularda

Geri