malkolm Site Gezgini Mesajlar 78 18 Kasım 2013 #1 değerli arkadaşlar 5. ve 6. sınıf da öğretmen kılavuz kitabı olmadığı için günlük plan hazırlama zorunluluğu varmıdır aydınlatabilir misiniz? sorun olur mu müfettişler gelince
değerli arkadaşlar 5. ve 6. sınıf da öğretmen kılavuz kitabı olmadığı için günlük plan hazırlama zorunluluğu varmıdır aydınlatabilir misiniz? sorun olur mu müfettişler gelince
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,887 18 Kasım 2013 #2 Evet klavuz kitabı olmayan derslerin günlük plan zorunludur hocam...
malkolm Site Gezgini Mesajlar 78 18 Kasım 2013 #3 s_kajmeran' Alıntı: Evet klavuz kitabı olmayan derslerin günlük plan zorunludur hocam... Genişletmek için tıkla ... o halde siz plan hazırladınız mı. hazırlanmış, paylaşılann örnekleri nerden bulabiliriz. yardım etseniz arkadaşlar
s_kajmeran' Alıntı: Evet klavuz kitabı olmayan derslerin günlük plan zorunludur hocam... Genişletmek için tıkla ... o halde siz plan hazırladınız mı. hazırlanmış, paylaşılann örnekleri nerden bulabiliriz. yardım etseniz arkadaşlar
E edebaliye Site Gezgini Mesajlar 95 18 Kasım 2013 #4 Ben her haftanın sunuları için bilgisayarda ayrı bir klasör tutuyorum. Onlar günlük plan yerine geçer mi acaba?
Ben her haftanın sunuları için bilgisayarda ayrı bir klasör tutuyorum. Onlar günlük plan yerine geçer mi acaba?