radicalbrain Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 657 12 Nisan 2014 #1 bu donem iletisim araclari, internet adresleri, arama motorlari, google da etkili arama yontemlerini anlattim. worde de giris yaptim. bu da sinavim: Ekli dosyalar sinav.rar sinav.rar 629.7 KB · Görüntüleme: 272
bu donem iletisim araclari, internet adresleri, arama motorlari, google da etkili arama yontemlerini anlattim. worde de giris yaptim. bu da sinavim:
radicalbrain Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 657 12 Nisan 2014 #3 cikti alirken hep bi cerceve yahut kayma sorunu oldugu icin pdf kullaniyorum ondan unutmusum hocam simdi ekledim.
cikti alirken hep bi cerceve yahut kayma sorunu oldugu icin pdf kullaniyorum ondan unutmusum hocam simdi ekledim.
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,156 12 Nisan 2014 #5 Hoca ellerinize sağlık Sayfayı özenle hazırlamışsınız , teşekkürler
radicalbrain Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 657 13 Nisan 2014 #6 bir de labim olsa daha guzel sorular hazirlamaya calisirdim ama kisitli imkanla bu kadar. word de hazirladigim notlardan ve pslerle isliyorum.
bir de labim olsa daha guzel sorular hazirlamaya calisirdim ama kisitli imkanla bu kadar. word de hazirladigim notlardan ve pslerle isliyorum.