5 aylık bebek için oyuncak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 5 aylık bir bebek için oyuncak tavsiyelerinizi bekliyorum

bu tip oyuncakların kullanım süresi çok kısa 1-3 ay arası değişiyor.ıkısınden de kızıma aldım aldık bir kenara attık boşa masraf. onun yerine diş kaşıyıcı çıngırak alın hem ucuz hem uzun vadede .bir de biz anakucağı çok kullandık fisherprice onun oyuncakları ile çok güzel oynadı. verdiğim parayı haketti diye düşünüyorum. http://turkagram.com/iste-yeni-bir-firs ... -cok-kisa/
anakucağımız buydu

hocalarım her ikisi de mevcut. ama sizin ana kucağı gayet hoşmuş...

En iyi oyuncak anne babadır bence. Aldığımız diğer oyuncaklar ara öğün gibi bence.

bence 5 aylık bebege oyuncak erken degil mi.? önerilenler güzel ama

ışıklı şeylerden, projeksiyon gibi olanlardan bende almıştım, kızımın hiç ilgisini çekmemişti. şimdi 2,5 yaşında. Şimdi evcilik oynarken oynuyo :) uzun süre bi kaç çıngırak dışında hiç bi oyuncak ilgisini çekmiyodu, iki dakika oynayıp atıyodu.. mandallar en uzun süre oynadığı oyuncaklardı :) Bi de kitap şeklinde ayına uygun oyuncaklar çok ilgilerini çekiyo..

seyma' Alıntı:
ışıklı şeylerden, projeksiyon gibi olanlardan bende almıştım, kızımın hiç ilgisini çekmemişti. şimdi 2,5 yaşında. Şimdi evcilik oynarken oynuyo :) uzun süre bi kaç çıngırak dışında hiç bi oyuncak ilgisini çekmiyodu, iki dakika oynayıp atıyodu.. mandallar en uzun süre oynadığı oyuncaklardı :) Bi de kitap şeklinde ayına uygun oyuncaklar çok ilgilerini çekiyo..
bizim çocuğunda göz damlası kutusu favorisiydi elinden alınca çığlığı basıyordu :)

Geri