5.sınıf öğrencilerine bilgisayar kursu

Kodla Büyü

burakforce

Site Gezgini
Okulda 5.sınıf öğrencilerine okullar hayat olsun projesi kapsamında bilgisayar kursu açtım. Halk eğitim süreyi 90 saat olarak belirlemiş .Açmak isteyenlerin dikkatine...

burakforce' Alıntı:
Okulda 5.sınıf öğrencilerine okullar hayat olsun projesi kapsamında bilgisayar kursu açtım. Halk eğitim süreyi 90 saat olarak belirlemiş .Açmak isteyenlerin dikkatine...

hocam ne yapmamız lazım evrakları paylaşır mısın bizimle.

5.sınıflardan en az 12 öğrenci bulup liste yaptıktan sonra hangi günler kurs açmak istediğini belirterek okul idaresine dilekçe yazıyorsun.Sonra idare üst yazıyı halk eğitime yazıyor.Halk eğitim kaç saat açılacağına karar verip onayladıktan sonra başlıyorsun

bir kurs açmak bu kadar zahmetli olmamalı.türkçecilerin bedencilerin rahatça açabildiği gibi bizim de Egzersiz açma hakkımız kolay olmalı

hocam bizim okula da yazı geldi yalnız hocaya sordum. teog için hazırlık kursu sanırım dedi. açmak için ne yaptınız hocam bilgi verebilirmisiniz ?

Hocam evrak sadece bir liste hazırladım öğrencilerden oluşan sonra okula dilekçe başka evrak yok yani kursu okullar hayat olsun projesi kapsamında halk eğitim açıyor egzersiz olarak değil egzersizleri milli eğitim açar bilginize...

okullar hayat oluyor projesinde velilere daha önce kurs açtım ama orta okul öğrencilerine açılmaz deniyordu yönetmelik değişti demekki

Geri