5.Sınıf BTY 1.Yazılı soruları (a,b ye ayırdım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Krm8031
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
abdulhey84' Alıntı:
Arkadaşlar a ve b ye ayırarak yazılı sorularını hazırlama çalıştım. (buradan paylaşılan bilgileri düzenleyerek)
Puanlama yapmadım.

bu soruları hangi yıllık plana göre yaptınız. o yıllık planı da ekler misiniz?birbiriyle ters düşen uygulamalar yapmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok seviinirim.

forumicinforum' Alıntı:
abdulhey84' Alıntı:
Arkadaşlar a ve b ye ayırarak yazılı sorularını hazırlama çalıştım. (buradan paylaşılan bilgileri düzenleyerek)
Puanlama yapmadım.

bu soruları hangi yıllık plana göre yaptınız. o yıllık planı da ekler misiniz?birbiriyle ters düşen uygulamalar yapmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok seviinirim.
planı ekledim hocam.

abdulhey84' Alıntı:
forumicinforum' Alıntı:
abdulhey84' Alıntı:
Puanlama yapmadım.

planı ekledim hocam.

Sonunda aradğım gibi bir plan buldum. ÇOOOkk teşkkür ederim. biraz fazla oluyorum ama sanırım sizin okul kriterleri bizimkine uyuyor konulara bakınca programlama falan yok. noluuur zümreyi de ekleyin. hepsini bir arada bulmanın şok ve mutluluğunu yaşıyorum. Allah razı olsun..

ya şu bilgisayarı kapatırken nasıl yapmalıyız.. herkes aynı soruyu soruyor:) ne gibi bir sakıncası var ki kasa üzerinden kapatmanın? o da onun kısa yolu.. kasa tuşuna basılı tutularak denilse neyse

bu arada emekleriniz ve de paylaşımınız için teşekkürler hocam

iyifikir' Alıntı:
aynı planı kullanıyoruz. anlattığım konularla örtüşen bir sınav olmuş. teşekkürler.

zümre tutanağı örneği koyabilir misiniz? aynı planı uyguluyoruz. zümre de genelde aynı oluyor. şimdiden teşekkürler.(forumda başka zümre buldum fakat çok uzun ve bizim okula uygun değildi)

Tek branş öğretmeni zümre hazırlamıyor. ilgili yazıda öyle yazıyor.
o yüzden hazırlamadım

Geri