Arkadaşlar a ve b ye ayırarak yazılı sorularını hazırlama çalıştım. (buradan paylaşılan bilgileri düzenleyerek)
Puanlama yapmadım.
Puanlama yapmadım.
abdulhey84' Alıntı:Arkadaşlar a ve b ye ayırarak yazılı sorularını hazırlama çalıştım. (buradan paylaşılan bilgileri düzenleyerek)
Puanlama yapmadım.
planı ekledim hocam.forumicinforum' Alıntı:abdulhey84' Alıntı:Arkadaşlar a ve b ye ayırarak yazılı sorularını hazırlama çalıştım. (buradan paylaşılan bilgileri düzenleyerek)
Puanlama yapmadım.
bu soruları hangi yıllık plana göre yaptınız. o yıllık planı da ekler misiniz?birbiriyle ters düşen uygulamalar yapmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok seviinirim.
abdulhey84' Alıntı:planı ekledim hocam.forumicinforum' Alıntı:abdulhey84' Alıntı:Arkadaşlar a ve b ye ayırarak yazılı sorularını hazırlama çalıştım. (buradan paylaşılan bilgileri düzenleyerek)
Puanlama yapmadım.
bu soruları hangi yıllık plana göre yaptınız. o yıllık planı da ekler misiniz?birbiriyle ters düşen uygulamalar yapmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok seviinirim.
iyifikir' Alıntı:aynı planı kullanıyoruz. anlattığım konularla örtüşen bir sınav olmuş. teşekkürler.