5. sınıf sınavlarım

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sorular basit ama sınavdan şuana kadar en yüksek alan 65. Arkadaşlar bir inceleyip olan olmayan kısmı düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

okulunuzun seviyesi iyimi o yüzden mi zorlayıcı bir sınav hazırladınız zira 5-6-7-8 bizim okula göre zor.

Baktım sorulara sizin bu soruları biz test olarak soruyoruz. Çocuklar klasik soruları görünce ayarları bozuluyor.
ben 3 tane boşluk doldurma 6-7 tane Doğru Yanlış, 7 tane de test şeklinde soruyorum, en kötü öğrenci doğru yanlışları atıp tutturuyor.
Geçen yıl sizin gibi yapayım dedim, iptal ettim, sütten dilim yandı bu sene 3 sayfa yazdırıp sordum da başarı biraz yükseldi, yoksa nerdeeee, adam hala Onaylama tuşu olarak esc'ye bastığını iddia ediyor, öğretemiyorum diye düşündüm de adamlar o kadar çok şey biliyor ki sınav fani modundalar. oyun nasıl kurulur bizim hit sorumuz ya sizin :mrgreen:

Hocam sınav seviyesi yüksek olmuş, klasik sorular ve işin içine matematik girince pek bir verim alınmıyor. Bencede soru türlerini arttırın. Teşekkürler.

herkese teşekkürler işlerine doğru yanlış ve eşleştirme ekledim diğer sınıflar gayet başarılı oldu.

Geri