5. Sınıf Soruları soruları değerlendirebilir misiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Konular ve sorular ektedir. Sınavın çok zor olmasını istemedim. Bu notların aynısı öğrencilerin Yandex Disk hesaplarında bulunuyor bilgisayar ve interneti olmayanlara da çıktı verdim.

arkadaşlar dosyayı biraz daha güncelledim.

Ekli dosyalar

Hocam kolay olmasını istemişsiniz olmuş da... Ama benim anlamadığım konular neden bunlar? Dönemin başından beri bunları mı anlattınız?

portatak' Alıntı:
Hocam kolay olmasını istemişsiniz olmuş da... Ama benim anlamadığım konular neden bunlar? Dönemin başından beri bunları mı anlattınız?

hocam mail ve disk de çok ağırlık verdim.Herkes tam alamayınca hızlı ilerlemenin bir anlamı yok ayrıca BBNet yayınladığı yıllık planı inceledim beğendim ve ona göre gidiyorum.

tati' Alıntı:
hocam mail ve disk de çok ağırlık verdim.Herkes tam alamayınca hızlı ilerlemenin bir anlamı yok ayrıca BBNet yayınladığı yıllık planı inceledim beğendim ve ona göre gidiyorum.

5. sınıflara en azından donanım bilgisi verilmeli diye düşündüğüm için söylemiştim.

portatak' Alıntı:
tati' Alıntı:

5. sınıflara en azından donanım bilgisi verilmeli diye düşündüğüm için söylemiştim.

doğrudur hocam ama o dersi bir projeye bıraktım :) teknoloji tasarım hocamız ile birlikte lab girişine bozuk kartlardan bir dekor ve kapı üstüne bir ekran :)

tati' Alıntı:
doğrudur hocam ama o dersi bir projeye bıraktım :) teknoloji tasarım hocamız ile birlikte lab girişine bozuk kartlardan bir dekor ve kapı üstüne bir ekran :)

Herkesin ders işleyişi farklıdır tabii. Ben donanım üzerinde çok durdum. Önce bilgisayarın nasıl bir cihaz olduğunu, "çalışma mantığını" öğrenecek ki çocuk sonra bu uygulamalara yabancı kalmasın diye düşündüm... Başarılar hocam...

ilk soru biraz karışık gelebilir eşleştirme olsa daha iyi olurdu diğerleri güzel sorular. dilde anlaşılır ve sade.

bir iki yerde cümle düşüklüğü vardı onları düzenledim iki soruyu daha düzenledim.

Bugün büyük bakalım kim ne yapacak yıllar sonra sınav yapmanın heyecanı var bir taraftan da kağıt üzerinde sınava karşıyım ama yarın veli falan gelince en azından çocuğunun kağıdını uzatabilirim diğer türlü + - düşünmüştüm.

Geri