hocam maalesef sadece word formatında varmebbis' Alıntı:Teşekkürler Hocam fakat excell de hazırlanmışı varsa düzenleme ve çıktı alma açısından dah güzel olurdu.
hocam gerçekten merak ediyorum BTY öğretim programında örnek olarak gösterilen konuları yani BİT’in Önemi,BİT’in Kullanıldığı Alanlar,BİT Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?, BİT Kullanımı ve Sağlık,BİT’in Sosyal ve Kültürel Katkıları, BİT ürünleri çeşitleri falan filan inter milan şeklinde giden hikaye konuları iki saatlik laboratuar derslerinde nasıl planlayıp uyguluyorlar ben çok merak ediyorum ben çocukları tutamam bunları anlatacağım diye.bt.ogretmeni' Alıntı:İyi de sayın hocam, kullanışlı bir bty planı diye paylaşmışsınız da plandaki kazanımlar, BTY öğretim programına uygun değil ki, bu kazanımlar seçmeli bilişim teknolojileri dersinin kazanımları, BTY için uygulanamaz. Bence başlığı değiştirin yoksa birçok kişi yanlış plan uygulayacak.
Sayın hocam, her okulda öğrencilerin durumuna, kaç senedir ders aldıklarına veya almadıklarına, hangi konuları işlediklerine, sınıfın olup olmamasına, imkanlara ve öğretmenin bilgisine göre farklı bir plan uygulanmalı. Forumda yeterince bty öğretim planına göre hazırlanmış yıllık plan var, bu planlardan faydalanmak lazım ancak bana göre birebir aynısını kullanmak yerine her öğretmen kendisine göre birşeyler katıp kendine özel bir plan hazırlamalıdır. Benim uyarım gayet dostane bir uyarı, isteyen bu tür yanlış öğretim programına göre hazırlanmış planları uygular, yarın öbür gün olmaz ya olacağı tutar, biri denetler, daha temel görevinizi bile bilmiyor musunuz der, siz utanırsınız.Mr.Spermata' Alıntı:hocam gerçekten merak ediyorum BTY öğretim programında örnek olarak gösterilen konuları yani BİT’in Önemi,BİT’in Kullanıldığı Alanlar,BİT Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?, BİT Kullanımı ve Sağlık,BİT’in Sosyal ve Kültürel Katkıları, BİT ürünleri çeşitleri falan filan inter milan şeklinde giden hikaye konuları iki saatlik laboratuar derslerinde nasıl planlayıp uyguluyorlar ben çok merak ediyorum ben çocukları tutamam bunları anlatacağım diye.bt.ogretmeni' Alıntı:İyi de sayın hocam, kullanışlı bir bty planı diye paylaşmışsınız da plandaki kazanımlar, BTY öğretim programına uygun değil ki, bu kazanımlar seçmeli bilişim teknolojileri dersinin kazanımları, BTY için uygulanamaz. Bence başlığı değiştirin yoksa birçok kişi yanlış plan uygulayacak.
bu arada ben 6. sınıflar için hala araştırma içerisindeyim eğer siz uygun bir plan yaparsanız lütfen bizimle paylaşın.