5. Sınıflar Seçmeli Ders

Kodla Büyü

omurilik

Aktif Üye
5. sınıfların seçmeli dersine giriyorum saat 3'ten sonra. Formatörüm, 12 saat de dersim var. Bizim mesaimiz ders saatleri içinde değil miydi arkadaşlar, girmek zorunda mıyız bu derse, ücretini alabiliyor muyuz? Sonuçta mesai saatleri içinde gerek derse girerek, gerek rehberlik vb işler yaparak okuldayız?

15 saat derse girilmesi gerekiyor.
15 saat üstünü kabul etmezsiniz.
Değilse girmeniz Lazım.

Keşke olsa da girsem hocam da okul çıkışı herkes giderken okulda kalmasam, bu saatten sonra ders yapmak zorluyor insanı...

Şimdi bende Seçmeli Bilişimdeyim
Öğrencilere Forum sitesi olarak Bilgisayar bilişimi gösterdim.
Ders planlamasını yapamadıkları için 7-8. ders giriyorum
11 saat dersim var. Formatör de değilim.
haftanın 3 günü derse giriyorum.

hocam mesai saatleri belirli değil. siz 30 saat okulda durmak zorundasınız. yani bu saat 12 den 5 e kadar da olur 8 den 13 e kadar da yayılır gün içine. ama haftada toplamda 30 saatten fazla okulda durmazsınız

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... craxx hocam öğrencileri buraya yönlendirmeyelim diyorduk...

craxx' Alıntı:
15 saat derse girilmesi gerekiyor.
15 saat üstünü kabul etmezsiniz.
Değilse girmeniz Lazım.

Son BT Rehberliği görevlendirme esaslarında böyle bir şey yok. Olduğu kadar derse girersin, geri kalanında BT Rehberliği yaparsın diyor açık açık.

5. sınıf seçmeli bilişim dersinde yazılı yapılacak mı not varmı bilen varmı hocam mdr yrdımcısı sınav yapman gerek dedi

seçmeli olan hiçbir dersin sınavı olmaz. bunu idarecine sen öğretebilirsin... ayrıca derse girmeyeyim diyen arkadaş, yarın ders ararsın haberin olsun... yıllardır ders istiyoruz diyoruz burada. şimdi senin bu dediğin çok abes kaçtı...

ndr hocam sağolun bende sınav yapmadım sizlerin ne yaptığını öğrenmek istedim mdr yardımcısı kendinden çok emindi söylerkende teşekkür edrim

BBNET
Geri