Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar ağlarını, İnternet adreslerinin oluşumunu inceledik. e-posta aldılar kullandılar. ama bundan sonrası için ben de çok kararsızım. 2 hafta sonra sınav var ne soracağımı bile bilemiyorum. fikirleşme iyi olur
Ben 2. dönem başından beri word ü anlatıyordum. uygulama aşamasına geçtiler. kasaba öğrencileri. evlerinde bilgisayar yok. o sebeple bunu tercih ettim.
plana fazla uymuyorum ben de,dönem başında internet ağlarından ,tarayıcılardan,uzantılardan falan bahsettim..internette araştırma yapıp buldukları resim ve yazıları flas belleklerine nasıl kaydetmeleri gerektiğinden bahsettiim..sonra mail adresi aldık ve oradan haberleşmeyi dosya atmayı gösterdimm...
sınav sorularını daha hazırlamadım ama ilk sınavım yazılı diğeri uygulamalı ypacam
geçen dönem ağlar, internet, e-posta, klavye tuşları anlattım, bu dönem ise word'ü çok ayrıntıya inmeden anlattım, tablodayız şimdi. sonra powerpointe geçmeyi düşünüyorum. algoritma anlatsam mı kararsızım
Gecen dönem sözel bilişim kavramları ile ilgili bir ders notu vardı onu anlatmıstım simdi de word power point isledim. Simdi scrath görünüyor planda , sınavı neye göre yapıcam bilemedim.
ben 5 ve 6 lara sene başında kendim plan hazırladım şimdi planı uyguluyorum. şu an publishere geçtik performans görevlerini de bazı icatlar hakkında broşür hazırlama konusunda sınıfta yapıyoruz.Ben asıl 7 8 lere ne yapacağım diye düşünüyorum çok boşladım