compteach06' Alıntı:6. Beşinci sınıfta Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak
Bilgisi dersleri (20 ders saati) ile en az dört (4) ders saatlik seçmeli dersi tamamlamak
kaydıyla, imkân ve şartları uygun olan okullarda isteğe bağlı olarak onsekiz (18) ders saatine
kadar yabancı dil dersi öğretimi yapılabilir. Bu uygulamayı yapan okullarda, öğrencilerin
hazır bulunuşluk düzeyleri dikkate alınarak Talim ve Terbiye Kurulunca kabul edilmiş ve
uygulanmakta olan yabancı dil dersi öğretim programlarına dayalı olarak dersin zümre
öğretmenler kurulunca hazırlanan öğretim programları uygulanabilir
imkan ve şartları uygunsa 38 saat ders yapmaya yani, ve isteğe bağlı olarak diyor sormuşlar mı öğrencilere. ayrıca okulda bilişim teknolojileri öğretmeni varken bunu yapamaz arkadaşlar gerekli yerlere yazın dilekçenizi hatta yazacağını söyleyin böyle birşey olursa. kasıtlı yapıyor bana mobbing uyguluyor diyeceğinizi de söyleyin.Ozaman nasıl dank edecektir.compteach06' Alıntı:6. Beşinci sınıfta Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak
Bilgisi dersleri (20 ders saati) ile en az dört (4) ders saatlik seçmeli dersi tamamlamak
kaydıyla, imkân ve şartları uygun olan okullarda isteğe bağlı olarak onsekiz (18) ders saatine
kadar yabancı dil dersi öğretimi yapılabilir. Bu uygulamayı yapan okullarda, öğrencilerin
hazır bulunuşluk düzeyleri dikkate alınarak Talim ve Terbiye Kurulunca kabul edilmiş ve
uygulanmakta olan yabancı dil dersi öğretim programlarına dayalı olarak dersin zümre
öğretmenler kurulunca hazırlanan öğretim programları uygulanabilir
Aliosman_eser' Alıntı:evet yapılabilir ama sadece bizim dersi alarak yapamaz...
5 ders hariç tüm dersleri ingilizce olarak uygulaması gerekir....
benim 6. maddeden anladığım bu...
ama seni insan yapamamışlar diyesi geliyor insanın da neysee :verymad:yogunesb' Alıntı:Ne yaparsa yapsın tamamen bilgisayar dersine ve sana odaklanması aslında senin ne kadar büyük olduğunu gösterir. Demek ki seni önemsiyor (kötü anlamda da olsa) Böyle bir yola gitmesi onun ne kadar basit bir insan olduğunu gösterir yenilgiyi hazmedememiş.
Bizim müdür de "seni öğretmen yapmışlar" dedi. Artık umrumda değil çöplük gibi okulunda kendisi yaşasın tayin ister giderim.
hakanotuken' Alıntı:Bana bu madde mondros antlaşmasını hatırlattı.
7- İtilaf Devletleri, güvenliklerini tehdit edecek bir durumun ortaya çıkması halinde herhangi bir stratejik yeri işgal etme hakkına sahip olacaktır.