5 Saat Dersim Var

Kodla Büyü

yilmazselcuk55

Aktif Üye
Bugün okulumda ders programı yapıldı ve 5 saat dersim var.

5.Sınıf ---- 2saat
6.Sınıf ---- 2saat
8.Sınıf ---- 1saat

KASIM'da Askere Gidiyorum. Norm Fazlası Olma İhtimalim var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

şu durumda norm fazlası durumundasınız sayın hocam
müdürünüze 7 lerde bilişim dersini seçmesini teklif edin bence
yada norm güncellemelerinde 6 saat olarak girmesini

6 saat girince ne olacak hocam gene norm fazlası olur !?
En az 15 saat dersi olması lazım hocamın ki norm fazlası olmasın,bölge normu kurtarmıyorsa norm fazlasıdır hocam.

ilçe merkezinde değilim hocam Beldedeyim. Seçmesini söyledim ama bu sefer diğer derslerde sıkıntı çıkıyor ortaokulda 35 saat olması gerekiyor seçersek fazla olur dedi.

Peki Norm Fazlası olunca ne oluyor Hocalarım? aynı okulda Devam ediyor muyuz yoksa bize tercih hakkı tanıyorlar mı süreç nasıl işliyor.

yilmazselcuk55' Alıntı:
ilçe merkezinde değilim hocam Beldedeyim. Seçmesini söyledim ama bu sefer diğer derslerde sıkıntı çıkıyor ortaokulda 35 saat olması gerekiyor seçersek fazla olur dedi.

Peki Norm Fazlası olunca ne oluyor Hocalarım? aynı okulda Devam ediyor muyuz yoksa bize tercih hakkı tanıyorlar mı süreç nasıl işliyor.

diğer derslerde sıkıntı oluyor falan derse sende öğrencilerin dilekçelerini iste hocam,
muhtemelki öğrencilere verilen dilekçelerde bilişim dersi yazmıyordur öğrencilerde bu yüzden seçmemiştir.
hakkınızı arayın hocam işin sonunda resen atama var sonuçta
bu arada 6 saat ile norma girersiniz!
şayet müdür bir saat için problem çıkarıyorsa sizin gitmenizi istiyordur , müdüre sorun bakalım "hocam benim gitmemi mi istiyorsunuz açıkça söyleyin" deyiverin bence bakalım ne cevap verecek...

Geri