5 ve 6 larda 2.dönem ne yapıyorsunuz?

Kodla Büyü
öğrenciler bilgisayar açıp kapamayı, az çok tarihçee internet vs gibi teorik bilgileri ilk dönem öğrendi.. Bu dönemde Word, Excel ve yetişirse P. Point uygulamalı öğretecem..

ilk dönem windows, donanım, klavye ve worde başladık, 2.dönem worde devam. sonra powerpoint, sonra da e-posta ve internet işleyeceğiz.

labaratuar yok , bende güncel konulardan her hafta bir tane belirliyorum,bu şekilde ders çok hızlı geçiyor..

idril42' Alıntı:
labaratuar yok , bende güncel konulardan her hafta bir tane belirliyorum,bu şekilde ders çok hızlı geçiyor..

hocam bende yeni atandım çalıştığım kurumda lab yok + öğrenci seviyeleri iyi değil siz nasıl bir yıllık plan üzerinde gidiyorsunuz
ünitelendirilmiş yıllık plan hazırlamam gerekiyor ancak ilk dönem görevlendirme ile gelen arkadaş herhangi bir plan bırakmamış lab olmaması konularıda daraltıyor :( nasıl bir plan çıkaracam kararsızım

ben 5. ve 6. larda scratch anlatıyorum. çok da sevdiler. Labı olanlara şiddetle tavsiye ederim, sonra da small basic dusunuyorum.

ben de scratch öğretmek istiyorum ama daha wordde powerpointte temel şeyleri bile bilmiorlar .. :(

sevdiceğim' Alıntı:
ben de scratch öğretmek istiyorum ama daha wordde powerpointte temel şeyleri bile bilmiorlar .. :(

bende de durum öyle..5lerde powerpointle, internet konularıyla devam edicem bu dönem, 6larda belki scratch gösteririm kararsızım..

benim öğrencilerin seviyesi hep aynı. hatta bazı 5'ler 6'lardan daha iyi. 5. ve 6. sınıflara ilk dönem windows, word ve birazda internet anlattım. bu dönem powerpoint ve exel anlatacağım. fırsat kalırsa scratch anatırım diye düşünüyorum.

Geri