Arkadaşlar bu dönem 6.sınıflardan 9 şubeye giriyorum ve 2 sınavıda yazılı olarak yaptım. yaklaşık 800 adet yazılı kağıdını okuyo e-okula girdim. Aramızda birçok kişinin durumu da böyledir heralde.. Şimdi 2.dönem için sınavları online olarak yapmak istiyorum. Soruları kendi sunucuma yada yerel sunucuya yükleyip bir web sayfası üzerinden çocuklarının sorularını çözmelerini veya uygulama yapmalarını istiyorum. Böylelikle 800 tane yazılı kağıdını okuyup puanını hesaplamak zorunda kalmayacağım. Sistem puanları kendi hesaplayıp excel formatında verecek. Ama bunun yönetmelik açısından uygulanabilirliği nasıldır onu bilmiyorum. yani elimde sınava yaptığımda dair bir yazılı kağıdı olmayacak buna nasıl bir çözüm bulabiliriz. Bu arada zümrede 1 yazılı 1 uygulama sınavı yapılabilir diye belirtmiştik dönem başında.
Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.. "Hocam yardımcı olalım geliştirelim bizimde işimize yarar "derseniz birlikte de yapabiliriz. Ama çoğunluk " ne yapcan hocam bulaşma "derse o da kabul
Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.. "Hocam yardımcı olalım geliştirelim bizimde işimize yarar "derseniz birlikte de yapabiliriz. Ama çoğunluk " ne yapcan hocam bulaşma "derse o da kabul