5 ve 6. Sınıflar Öğleci Mi Olacak?

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Müstakil ortaokullarda 5 ve 6. sınıflar öğlenci, 7 ve 8. sınıflar sabahçı olacaklar diye bir durum var mı? Eğer böyle olursa 15 derslikten fazla olan okullarda bilgisayar labaratuvarı yetersiz kalır. 30 saat dersten fazlası sabaha alınmalı diye düşünüyorum. Örneğin atandığım okul 24 derslikli ve 48 saat ders var öğle sonu labaratuvar yetersiz kalır.

Bende de durum bu şekilde, ikili eğitim ise 5-6 ların öğlenci olması zorunlu en azından bizde şartla böyle.
Sebep 7-8 lerde ders saati 30, 5-6 larda 35, öğrencilerin büyük kısmı servis ile gidip geliyor, 5-6 lardan birisini sabaha alsak çıkış saatleri farklı servis durumu vs karışıyor.. Aynı zamanda seçmeli dersler için yine seçmeli günü belirlenirse 6 saat aynı gün içine lab.kullanım saati 35-6= 29 oluyor maksimum.. Aynen sizdeki gibi ders saatimiz 44-48 civarı olacak. Seneye çoook işimiz var vallahi.

hakanotuken' Alıntı:
Müstakil ortaokullarda 5 ve 6. sınıflar öğlenci, 7 ve 8. sınıflar sabahçı olacaklar diye bir durum var mı? Eğer böyle olursa 15 derslikten fazla olan okullarda bilgisayar labaratuvarı yetersiz kalır. 30 saat dersten fazlası sabaha alınmalı diye düşünüyorum. Örneğin atandığım okul 24 derslikli ve 48 saat ders var öğle sonu labaratuvar yetersiz kalır.

okulun normu kaç hocam

sezgin meriç' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:

okulun normu kaç hocam

ildışından yeni atandım sanırım 3 olur ama 2 de yeterli

bende yeni atandım. biliişim sınıfım yok. yeni bilişim sınıflarınında kurulacağını düşünmüyorum. tek çare 15 günde bir sınıfın labı kullanması.
1 hafta kitaptan teorik işleyip diğer hafta uygulamasını yaptırabilirsiniz. 2 öğretmen dönüşümlü kullanarak.

şuan yönetmeliğe göre eğer hem ilkokul hemde orta okul varsa okulunuzda orta okul sabahçı , ilkokul öğlenci.... izin verirlerse aslında iyi olur

atandığım okulda ortaokul kısmı sabahçı, ilk okul kısmı öğlenci.. ortaokullar sabah 7 gibi derse başlayıp 12ye doğru dersleri bitiyormuş.. sonra da sabahçıların dersi başlıyormuş. benim ilkokul ile alakam var mı ?? okulda btr olursam 7de gelip, 12de gideceğim, değil mi ?? aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar..

Hocam benim okulumda henuz ilkokul ortaokul diye ayrim olmadi bunun icin ilkokul ogleci ortaokul sabahci bizde 5678 sabahciydi ve hala oyle.

Btr icin evet hocam biz de 7 de okula gelip 12 de ayriliyoruz.İlk basta mudur biraz terslendi ama hallettik.

Geri