5 ve 6.Sınıflar 1.Dönem 1.Sınav Sorularım

Kodla Büyü

ahmetfx

Süper Üye
Süper Üye
Sınavları iki grup şeklinde yaptım, soruların bazılarından yerleri değişik, birbirlerine bakıp yapmasınlar diye. Bazıları ise hafiften değişik. Yalnız öğrenciler nedense çalışmıyorlar, bir sınıfı okudum 11 alan da var 100 alan da ama geneli 1-2 aldı, 3-4-5 alan 5-6 kişi ancak var 26 kişilik sınıfta. Bakalım nasıl gidecek böyle. Tüm cevaplar defterlerinde var, klasik soru tek bir tane, genelinde sallasalar bile tutturacakları sorular ama ona bile üşenmişler sanki..

Soruları değerlendirirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim, soruların çoğunda zaten cevap içinde, yani eşleştirmeli klasik soru sadece 1 tane var. Ama gel gelelim öğrencilerin aldığı notlarda 07 bile var..Sınav zamanını da geniş tuttum ama öğrenciler umursamıyor gibi de. 1 aldın diyorum hiçbir tepki yok. Ben lisede 70 alınca bile üzülüyordum, nasıl iş anlamadım..

Bugün ilk saat "konu tekrarı" adı altında tüm soruların cevabını vermeme rağmen ikinci saat sınavda yine yapamadılar. Ben nerelere gideyim :)

ahmetfx' Alıntı:
Bugün ilk saat "konu tekrarı" adı altında tüm soruların cevabını vermeme rağmen ikinci saat sınavda yine yapamadılar. Ben nerelere gideyim :)

aynı durum bende de var. yazılı okumaktan bıktım. ilk yazılıdan düşük aldılar sonraki hafta test yaptım 20 soruluk donanım yazılım da gene düşük alan var. ne yapcam şaşırdım

Öğrencilerin seviyesi nasıl hocam. Diğer dersleri de bu şekilde mi? Yoksa sadece sende mi düşük? Eğer sadece sende düşük ise sıkıntı vardır. Yok diğer derslerde de aynı problem varsa pekte kafaya takmaya değmez. Bi dahaki sınavda ona göre sorarsınız.

Diğer derslerde çalışkan olanlar 3-4-5 aldılar. Ama genel itibariyle diğer derslere oranla 20-30 puan daha düşükler. Yani matematikten, din kültüründen vs 30-40 alan öğrenci benden 20-25 ancak aldı.

Geri