5 ve 6. Sınıflar için Seçmeli Bilişim Teknolojileri

Kodla Büyü

ssahin85

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba. 5. ve 6. sınıflarda haftada 2şer saat seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım derslerim var. Plan olarak ne işleyeceğime karar veremiyorum. Elinde normal plandan farklı olarak seçmeli dersler için hazırlanmış planı olan yada fikri olan var mı?

Hocam +2 saatte seçmeli olarak öğrenciler seçebiliyor.E okulda da bu görünüyor.Öğrencinin seçtiği dersleri e okula girerken bu dersi seçebiliyorsun ve bizim okulda 5 ve 6 larda 2 saat zorunlu 2 saatte seçmeli olarak dersimiz var.Tabi ki dersimizi seçen öğrencilerle seçmeli olarak 2 saat seçmelimiz var.

Hocam 5 ve 6. sınıfların seçebileceği dersler arasında BT ve Yazılım diye bir ders yok. İdareniz yanlış yapmış. Siz şimdi 5 ve 6. sınıflarda 2+2 toplam 4 saat mi ders işliyorsunuz?

Var ya bizdede 5'lerin bazı sınıflarında 2 saatde seççmeli var. Çocuklar seçmişler. yani bi sınıfa 4 saat ders var

Evet hocam bizde de var.Ve e okula da işlenmiş şekilde yani öğrencinin seçtiği dersleri e okulda işaretliyorunuz ya işte orada bizim dersimizde varmış. Seçmeli olarak 6 larda 2 grup, 5 lerde 1 sınıf çıktı bizde.

ya arkadaşlar ttkb nin sitesine hiç mi girmiyorsunuz .... Haftalık okutalan derslere hiç mi bakmıyor sunuz ?

5 ve 6 da ekstra seçmeli bt dersi yok .... 7 ve 8 de var

bakın

Ekli dosyalar

• ilkorhaftalik1.jpg
    ilkorhaftalik1.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 4,179
hocam mutlaka bir yanlışlık var bu konuda diyorsun ya e okulda işlenmiş gibilerinden ekran görüntüsünü atabilirsen en azından biz de sağa sola sorabiliriz.

Benim görevlendirildiğini okuldada seçmişler. Hatta ilk gittiğimde bende 5 6 lstda secmeli yok dedim zorunlu var dedim ama seçmişler diger arkadaş giriyor derslere

5. ve 6. sınıflarda seçmeli ders yk idarenin kafasına göre 2 saat seçmeli ders eklemesi ilginç milli eğitimde bi sormak lazım vardır bi açıklaması belkide... :?

Bir yaşıma daha girdim. Olan dersi seçmeyen ya da seçtirmeyen nicelerini gördümde, çizelgeden ders uydurup seçtirene ilk defa şahit oluyorum.

Arkadaşlar 5ler de bizde seçmeli olarak Bilişim seçtik ve toplamda 4 saat derse giriyorum. Gelin görün ki bazı şu an e-okulda öğrenci seçimi konusunda sıkıntı yaşıyoruz. bu hafta o dersleri bırakıp bilim uygulamalarına geçicez sıkıntıyı halledemezsek. anladığım şu ki bu ders seçmeli olarak seçilemiyor. seçmeli listesinde çıkıyor sene başındaki ders çizelgesinde de seçilebildiğini görmüştük ama uygulamada bunun mümkün olmadığını tecrübe ettik.

Geri