5. ve 6. sınıflar yazılı sınavı

Kodla Büyü

sevdiceğim

Süper Üye
Süper Üye
Şimdi bişey sormak istiyorum yıllık planları burdan indirdim BİT kullanımı felan var ama ben öğrencilere donanım yazılım vs de anlatmak istiyorum anlatıyorum yani yazdırıyorum da ben cocuklara bu yazdırdıklarımdan da sınav olucaksınız dedim hata mı ettim acaba onlardan da yzaılı yapabilir miyim?
yardım ....

yok mu cevabı olan? Şimdi ben farklı konuları anlatacağımı ve bundan sınavda da soracağımı yıllık planda mı belirtecem zümrede mi?

Arkadaşlar e okulda sınav modülü açılmıyor ki sınav yapalım. Var mı sınav modülü açılan?

geçenlerde bakmıştım e-okula, sınav tarihlerini girebiliyordum. Müdür Yardımcınıza sorabilirsin sınıfların ders atamaları yapılmamış olabilir diye düşünüyorum.

sevdiceğim' Alıntı:
Şimdi bişey sormak istiyorum yıllık planları burdan indirdim BİT kullanımı felan var ama ben öğrencilere donanım yazılım vs de anlatmak istiyorum anlatıyorum yani yazdırıyorum da ben cocuklara bu yazdırdıklarımdan da sınav olucaksınız dedim hata mı ettim acaba onlardan da yzaılı yapabilir miyim?
yardım ....

Hocam yıllık plana bağlı kalmanız daha uygun olur. Ama sınıfın durumuna göre gerekli görürseniz donanım konularını da verebilirsiniz. Sınavda da sorarsınız, sorun teşkil etmeyecektir. Siz gerek gördüyseniz ve öğrencinin de yararına ise kimse bir şey diyemez. Tecrübe ile sabit.:)

ftmare' Alıntı:
sevdiceğim' Alıntı:
yardım ....

Hocam yıllık plana bağlı kalmanız daha uygun olur. Ama sınıfın durumuna göre gerekli görürseniz donanım konularını da verebilirsiniz. Sınavda da sorarsınız, sorun teşkil etmeyecektir. Siz gerek gördüyseniz ve öğrencinin de yararına ise kimse bir şey diyemez. Tecrübe ile sabit.:)
teşekkürler hocam.

Proje performans görevlerini ne yapıyorsunuz? Özellikle performans için verilebilecek ödev listesi ve değerlendirme ölçeği olan var mı?

Geri