vgozdev Site Gezgini Mesajlar 64 15 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar ben 5 ve 6. sınıflarda aynı konuları işlediğim için sınav sorularını da aynı şekilde hazırladım.. Bu durum bir problem yaratır mı?
Arkadaşlar ben 5 ve 6. sınıflarda aynı konuları işlediğim için sınav sorularını da aynı şekilde hazırladım.. Bu durum bir problem yaratır mı?
S S_RD_R Aktif Üye Mesajlar 191 15 Nisan 2014 #2 ben de henüz bir problem olmadı. Hatta ilk dönemin ikinci sınavını aynı anda tüm 5 ve 6 larda yaptım kimse bir şey diyemez...
ben de henüz bir problem olmadı. Hatta ilk dönemin ikinci sınavını aynı anda tüm 5 ve 6 larda yaptım kimse bir şey diyemez...
D deftones Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 367 15 Nisan 2014 #3 Kim ne diyebilir. Sonuçta hem 5lerde hemde 6 larda bu sene zorunlu oldu dersimiz. Seviyeler eşit
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 15 Nisan 2014 #4 deftones' Alıntı: Kim ne diyebilir. Sonuçta hem 5lerde hemde 6 larda bu sene zorunlu oldu dersimiz. Seviyeler eşit Genişletmek için tıkla ... aynen.. hiiiç bişey olmaz hocam...
deftones' Alıntı: Kim ne diyebilir. Sonuçta hem 5lerde hemde 6 larda bu sene zorunlu oldu dersimiz. Seviyeler eşit Genişletmek için tıkla ... aynen.. hiiiç bişey olmaz hocam...