A applet61 Aktif Üye Mesajlar 134 26 Aralık 2015 #1 Merhabalar hocalarım. 5 ve 6 larda aynı konuları anlattım. Sınavda aynı soruları sorsam bir problem olur mu?
Merhabalar hocalarım. 5 ve 6 larda aynı konuları anlattım. Sınavda aynı soruları sorsam bir problem olur mu?
B bilisimkml Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 280 26 Aralık 2015 #3 Ben de aynı konuları anlatıyorum ama 5. sınıfların sorularını biraz değiştirerek daha kolay soruyorum.
Ben de aynı konuları anlatıyorum ama 5. sınıfların sorularını biraz değiştirerek daha kolay soruyorum.
hayalcisuat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 946 26 Aralık 2015 #4 bende aynı sorularla yapıyorum sınavları, akıl edipte almıyolar diğer sınıftan hiç kafaları çalışmıyo valla
bende aynı sorularla yapıyorum sınavları, akıl edipte almıyolar diğer sınıftan hiç kafaları çalışmıyo valla
B bilişim21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 264 26 Aralık 2015 #5 Hiç bir problem olmaz. Ben 6 ve 7 leri aynı sınav yqptım bu sene. Sonuc 6lar daha başarılı
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,493 26 Aralık 2015 #6 Ben hem de ortak ainav yapiyorum tum siniflar beraver sinav oluyor.