5. ve 6. sınıflarda performans ödevi vermek zorunlu mu?

Kodla Büyü

serkanaytekin01

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 5. ve 6. sınıflarda ders zorunlu oldu, performans ödevi vermek zorunlu mu, yoksa zümrede verilmeyeceğini belirtirsek olur mu?

Birde eğer zorunluysa dönemde kaç performans vermek zorundayız?

Cevaplarınıza göre zümreyi düzelteceğim.

performans ve proje görevleri ile ilgili bilgili arkadaşlara benimde bir sorum vardı
1.performans görevi isteğe bağlı mı,yoksa zorunlu mu?
2.proje görevi birden farklı dersten alınabilinir mi? zorunluluk varmı?
bunlar aklıma gelenler ayrıca genel bir bilgi verirseniz çok makbule geçer

Benim bildiğim ders zorunlu olduğu için en az 1 performans zorunlu. Proje isteyen olursa veriliyor

biz zaten derste performansa bakıyoruz yani uygulama yaptırıyoruz. ben ayrıca vermem. projede yılda 1 tane oda isteyipte alan öğrenciye

proje eski bizim zamanımızdaki yıllık ödevmiş arkadaşlar yani öğrenci bizim dersten alırsa vercez bi konu

bugün bizim fenci arkadaşa sordum da
performans için mesela fen öğretmenlerine e-okulda 2 not girişi açılıyomuş ama en az 1 tane vermeleri yeterliymiş

yani performans ben 2 tane sınıf içi uygulamalardan not vereyim diye düşünüyorum. Ancak performansa not verirken önceden mutlaka değerlendirme ölçek çizelgesi hazırlamak şartmış. bunu da zümrede belirtiyoruz sanırım

yaramaz oğlum yanımda ancak bu akdar yazbildim

evrim0626' Alıntı:
biz zaten derste performansa bakıyoruz yani uygulama yaptırıyoruz. ben ayrıca vermem. projede yılda 1 tane oda isteyipte alan öğrenciye

e-okulda not girmek gerekşirse ne yapacaksınız hocam?

ünite sonuna üniteyle ilgili ölçek hazırlayabilirsin hocam hatta hazır ölçek vardı önceki kitaplarda ona benzetilebilir. illa herşey uygun olsun derseniz bu şekil yapabilirsiniz. ama ben çizelge oluşturmadan notu vermeyi oluşturuyorum + , - vererek

"ol mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler"

Bakanlığın bizi düşürdüğü hale bakın. Sistemle bu kadar oynarsanız sonunda bu olur işte.

Geri