5. VE 6. SINIFLAR IN YILLIK PLANI OLAN ARKADAŞLAR

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
ELİNDE 5. VE 6. SINIFLAR IN YILLIK PLANI OLAN ARKADAŞLAR VARSA PAYLAŞABİLR Mİ? (2013-2014)
ZÜMRE DE DAHİL...

2013- 2014 işte zümreler VE PLANLARI EKLEDİM ARKADAŞLAR.
fakat lab ı olmayana arkadaşlar 2. saatleri nasıl geçirmeyi düşünüyorlar?

Ekli dosyalar

hocam çok teşekkürler plan paylaşmışsınız ama, 4. seviye kazanımlar 5. sınıflar için ağır olmaz mı? Bir ikincisi aşağıdaki konuları 2 ders saatinde bitirebilir miyiz acaba? Konu ağırlıklarını neye göre dağıttınız?

3. Araştırma, Bilgiyi Yapılandırma ve İşbirlikli Çalışma
3.1. BİT’ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme (web tarayıcıları, eklentiler, arama motorları, ansiklopediler, çevrimiçi kütüphaneler ve sanal müzeler vb.)

ukalalık ya da işinize karışmak gibi algılamayın hocam sadece bilgi amaçlı soruyorum..

Durum şu: meb in yayınladığı öğretim programını incelediyseniz ,-bilgisyar ve yazılım dersiyle ilgili olanı- o öğretim programındaki konularla birebir eşleşmiş olduğunu görürsünüz planların. ve tabi bize gelecek klavuz kitaplarda o öğretim programıyla birebir aynı olacağını düşünüyorum. ancak tabi extra fikirlere de açığım...

gameklyc' Alıntı:
2013- 2014 işte zümreler VE PLANLARI EKLEDİM ARKADAŞLAR.
fakat lab ı olmayana arkadaşlar 2. saatleri nasıl geçirmeyi düşünüyorlar?

Elinize sağlık hocam yalnız PLANLAR.zip inmiyor, hata veriyor, bir daha yükleyebilir misiniz? 130 defa indirilmiş belki de benim pc ile alakalı bilmiyorum

Re: Ynt: 5. VE 6. SINIFLAR IN YILLIK PLANI OLAN ARKADAŞLAR

Incelemek gerek. Elinize sağlık

emeğinize sağlık. yalnız 5 ve 6 nın planları aynı.
5,6,7,8 her yıl aynı konuları mı anlatacağız? ya da toplam 4 tane ana konu başlıkları var bu başlıkları 4 yıla mı yayacağız?

Bu dersin programınıda planınıda hiç begenmiyor, herşey yarım yamalak kalıyor, neyi öğreteceğin kısmının hep uçu açık kalıyor, adam gibi 5. sınıflara windows ve word, 6. sınıflara excel powerpoint gibi olsa süper olacak.

Geri