viper33' Alıntı:
50 nin altındakilere görev yok türkiyede yeni girenlerden toplam 1442 kişi 50 yi geçmiş zaten.
Çok güzel bir tespit
Ben de bir ekleme yapayım.Bu sınava alınana eskilerin puanlarını inceledim.toplamda 183 kişi 50 altında alan var.Hele ilginç olan 1-2 kişi sınava girmemiş.Mazeretleri vardı sanırım.
Puanların başlangıcı ise yerlerde sürünüyor.15 puandan başlıyor
Şimdi sorular:
1-Eski formatörlerden sınava girmeyenlerde kalacaksa bu sonavın anlamı kalmamıştır.Eski girenler bence yolluk almak istiyorlar ya, onları sınav masrafları için DÖNER SERMAYE olarak kullandılar.("50 altında puan alan yenileri de tabii.Çünkü sınav başvuru klavuzunda yoktu bu ifade...")
2-Peki sınava girip de eski olduğu ve EGİTEK tekilerin kaybetmek istemediği o eski formatörlerden 15-20 puan alan beyefendilerden hala ne bekleniyor.Hepimiz bu sınavdaki soruları biliyoruz.Öğretim becerisindeki sorular hariç.Bir sınıf öğretmeni bile kendini yetiştirebilip donanım ile bilgiye sahip olup 50 üstünde puan alabiliyorsa.
Bence bu 15-20 puan eski formatörler hani şu meşhur bir şirkette"xyz" elemanı vardı ya, onların cevaplarını yaptı.
(o malum şirkette EGİTEK olacak
Ee o zaman EGİTEK vazgeçemez zaten.Onlara da böyle adamlar lazım.Baksanıza görevlendirmeyi kabul et.Ama yolluk isteme.Kendi cebinden görevli olduğun yerler git.O da yetmezmiş gibi,
DENGE TAZMİNATI ödeme.Sesini çıkarmayan bir öğretmen topluluğu.
Neyse bu kadar çelişki ve böylesine bir sınavdan sonra bu görevlendirmeler bize "Ben MUZ cumhuriyetindeyim" dedirtecek şeydir.Hepimize bu sınav hayırlı olsun.
Yeni sınavlarda Döner sermayeye para yatırımı olarak kullanılmak istemiyorum.Eskilere görevinde başarılar,yeni olacaklar içinse hiç olmazsa Bu çarkın dönüşüne dur demelerini istiyorum.