500-550 TL arası Bilgisayar sistemi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nefbote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hepsiburadan sistem mi alınır ne yapıyorsunuz? Hangi il hocam?

15.6 monitör almayın hocam. 50-60 lira fazla verin. 15.6 nedir laptop ekranı kadar. Aman diyorum sakın diyorum.

mfk' Alıntı:
hepsiburadan sistem mi alınır ne yapıyorsunuz? Hangi il hocam?

bunu söylemek yerine bir sistem önerseydiniz daha faydalı olurdunuz. (İL' e yaklaşık 3,5 saatlik bir ilçedeyim bu arada)

Toplarsanız daha ucuz ve daha iyi bir sisteminiz olur.

Asus marka intel G41 çipsetli anakart
intel dualcore 5xxx serisi bir işlemci (mesela 5500)
2 GB DDR3 kingston veya patriot RAM
160 GB bir SATA HDD

geri kalan parçaları keyfinize göre seçin monitör hariç en fazla 400 tutar.

sinaaat' Alıntı:
Toplarsanız daha ucuz ve daha iyi bir sisteminiz olur.

Asus marka intel G41 çipsetli anakart
intel dualcore 5xxx serisi bir işlemci (mesela 5500)
2 GB DDR3 kingston veya patriot RAM
160 GB bir SATA HDD

geri kalan parçaları keyfinize göre seçin monitör hariç en fazla 400 tutar.

teşekkürler hocam birde öle deneyelim. parçaları teker teker toplayalım. bu arada internetten güvenebileceğim bir site adresi verebilecek olan varmı(topladığım parçaları sipariş için)

nefbote' Alıntı:
mfk' Alıntı:
siz de hala il ilçe söylemediniz.

İl ve İlçemi söylesem ne değişecek onu merak ediyorum.

5 yıldır bilgisayar donanımlarıyla ilgileniyorum. 100 den fazla pc toplamışımdır. Kargo masrafınızı söyleyecektim ama unutun gidin 15.6 ekran alın öğretmen de her baktığında sizi hatırlasın. Saygılar.

mfk' Alıntı:
nefbote' Alıntı:
mfk' Alıntı:
siz de hala il ilçe söylemediniz.

İl ve İlçemi söylesem ne değişecek onu merak ediyorum.

5 yıldır bilgisayar donanımlarıyla ilgileniyorum. 100 den fazla pc toplamışımdır. Kargo masrafınızı söyleyecektim ama unutun gidin 15.6 ekran alın öğretmen de her baktığında sizi hatırlasın. Saygılar.

Öğretmenin isteği öğle küçük ekran olsun istiyor. ilk mesajınızı(.... dan bilgisayarmı alınır) yanlış anlamışım. ilginizede teşekürler..

perakende alımlar için exa bilgisayarı öneririm o zaman.

sanalmarketim.com da pc yapılandırma bölümü ile istediğin özellikleri seçip alabilirsiniz

hakanotuken' Alıntı:
sanalmarketim.com da pc yapılandırma bölümü ile istediğin özellikleri seçip alabilirsiniz
daha önce alışveriş yaptınmı hocam buradan güvenilir bir sitemidir?

nefbote' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
2 ay önce alışveriş yapmıştım . cuma parayı ödedim ama haftasonu kapalı olduğundan pazatesine kalmıştı. bilgisayar çarşamba günü elime geçti . baya sağlam ve güvenilir bir site . hatta ben birazda kızdım niye geç geliyo diye adamlar kaç defa aradılar sordular telefonda . aradıklarında da yarım saate yakın konuştuk akraba olduk resmen ama güzeldi daha önce birkaç yerden alışveriş yapmıştım hiç böyle aramamışlardı .
Ben tavsiye ediyorum

mfk hocamın dediği gibi exa bilgisayar da ucuz ve baya güvenilirdir. kadıköyde gold pc nin karşısında gayet hızlı ucuz ve sağlamdır

nefbote' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:

Çok güvenlidir, en az 25 defa alışveriş yaptım. En iyi özelliği muhatap bulma konusunda muhteşemler. Hepsiburada gibi gerizekalı sitelerden çok çok iyidir.

Geri