5000 tl lik bütçeyle lab.a bilg. almayı düşünüyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asa001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

asa001

Aktif Üye
arkadaşlar 5000 tl lik bütçemiz var bil. labına bilgisayar almayı düşünüyoruz. sistem tavsiye edebilir misiniz, işlemcisi amd olursa bilgisayar sayısı biraz daha fazla olur diye düşünüyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben halk eğitim merkezinde çalışıyorum, zaman zaman köylerde de bilg. kursuna gidiyorum, o nedenle netbook tavsiye ettim. Yönetim olumlu baktı, ilköğretimde de öğrenciler sorun yaratmaz diyorsan netbook düşün bence...

hichchi' Alıntı:
ben halk eğitim merkezinde çalışıyorum, zaman zaman köylerde de bilg. kursuna gidiyorum, o nedenle netbook tavsiye ettim. Yönetim olumlu baktı, ilköğretimde de öğrenciler sorun yaratmaz diyorsan netbook düşün bence...

olabilir hocam hiç düşünmemiştim

asa001' Alıntı:
hichchi' Alıntı:

asa001' Alıntı:
hichchi' Alıntı:

Bence laptop olmaz, uzun ömürlü olmasını istiyorsan ve bozulma anında müdahale etmek istiyorsan bence masaüstü al..

Geri