502 Bad Gateway

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Tadım tuzum kaçtı. Hiç e-kursa bakasım bile yok. En ufak bir şey söylemeden yine bizim ders gitti.

drama-arapça-beden-görsel sanatlar-müzik...vb var ama öğrencilerin severek seçtiği BİLİŞİM yok helal sana MEB :alkis:

:?: :?: :?:

Ekli dosyalar

• kapatilmistir..PNG
    kapatilmistir..PNG
    77.2 KB · Görüntüleme: 624
Arkadaşlar dersin gittiğini nerden çıkartıyorsunuz kurumunuz kurs merkezi olarak dersinizi seçtiyse açılacak dersler arasında sistemde görünüyor ve benim ders görünüyor bilişi tek ve yazılım

Kurum girişi yapıyorum kurs talep kısmında tüm dersler bilişim yok malesef benim dersim öncede giriş yaptığım için şu an gözüküyor ama yeni bir talep açmak istediğimde ders yok

Buralp86' Alıntı:
Arkadaşlar dersin gittiğini nerden çıkartıyorsunuz kurumunuz kurs merkezi olarak dersinizi seçtiyse açılacak dersler arasında sistemde görünüyor ve benim ders görünüyor bilişi tek ve yazılım
Hocam şu an şeçilmiyor. Dersimiz görünmüyor. Önceden seçenler için sorun yok ama şu an seçim yapanlar için ders ekranda çıkmıyor

Sen hala orda mısın? Kursntalep kısmında gözükmüyor yönetici olarak giriş yaptığında yeni başvuru oluşturmak istediğinde tüm dersler var bilişim yok

Artık paranoyaya bağladım. Sanki herkes girmiş de ben girememişim gibi. Sabaha kadar Eba!
:)

dersimiz var ben girdim. öğrenciler adına da seçim yaptım. daha doğrusu sistem çalışırsa seçmeye deva edeceğim.

bir dakika önce bir öğrenciyi girdim şimdi başvurular kapanmıştır diyor. kafayı yedi sayfa.

loading' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
drama-arapça-beden-görsel sanatlar-müzik...vb var ama öğrencilerin severek seçtiği BİLİŞİM yok helal sana MEB :alkis:

Hâla MEB deyip duruyorsunuz, müdürünüz seçmemiş dersi :) bizde öğrenciler dersi bile seçtiler.
Yeterli bilgiye sahip olmadan konuşuyorsunuz.
9 eylüle kadarki normal kurs talep döneminde vardı ders. İsteyen okullar da seçti. Ama 19 eylül ve bu gün sistem kurumlara tekrar ders seçme hakkı verdi ama şimdi dersler listesinde olmadığından eklenemiyor. Daha önce seçmiş olanlada haala görünüyor ve öğrenciler de seçebiliyor. Bu forumda bazıları neden haala ısrarla bunu anlamamaka direniyor...

Arkadaşlar ülkemize Resim, Müzik(Batı Müziği), Arapça ve din temelli dersler yeter. Bilişim gibi çağ dışı derslere ne gerek var :verymad: :verymad: Ben okul yöneticileri seçerken ekran başındaydım. Dersimiz havuzda yoktu maalesef. Liselerde hiç yoktu bu ders. Ne gerek var böyle gereksiz derslere. Allah bildiği gibi yapsın sebebi olanları...

Dandik bir kurs seçim sistemini beceremeyen meb'e bilişim dersinin önemi anlatmaya çalışmak boşa efor sarfetmekten başka bişey değil. adamlar bildiğin taş devrinde yaşıyor.

Geri