iskender Aktif Üye Mesajlar 202 27 Ocak 2010 #1 Arkadaşlar sürekli wlan ağı bulundu diye dönüt veriyor telefon ayarlarını inceledim ama bulamadım bunu nasıl kapatırız wlan aramasını istemiyorum
Arkadaşlar sürekli wlan ağı bulundu diye dönüt veriyor telefon ayarlarını inceledim ama bulamadım bunu nasıl kapatırız wlan aramasını istemiyorum
beyazgolge Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,207 27 Ocak 2010 #2 bağlantı ayarlarından kablosuz lan kısmını kapalı yaparsanız sorun çözülür diye düşünüyorum
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 27 Ocak 2010 #3 bende 10 gündür kullanıyorum. Hatta bu mesajıda bir cafe den telefonumla gönderiyorum.
iskender Aktif Üye Mesajlar 202 27 Ocak 2010 #4 beyazgolge' Alıntı: bağlantı ayarlarından kablosuz lan kısmını kapalı yaparsanız sorun çözülür diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam kapatıyorum kapallı görünüyor zaten ama gel gelelim pat uyarı veriyor yok bu ag var yok su ag var diye sinirimi bozuyor?
beyazgolge' Alıntı: bağlantı ayarlarından kablosuz lan kısmını kapalı yaparsanız sorun çözülür diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam kapatıyorum kapallı görünüyor zaten ama gel gelelim pat uyarı veriyor yok bu ag var yok su ag var diye sinirimi bozuyor?
.Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,128 28 Ocak 2010 #5 ayarlar - bağlantı -kablosuz lan - seçenekler- ayalar wlan varlığını göster -asla yaparsınız bulmaz hocam
ayarlar - bağlantı -kablosuz lan - seçenekler- ayalar wlan varlığını göster -asla yaparsınız bulmaz hocam
iskender Aktif Üye Mesajlar 202 28 Ocak 2010 #6 hocam yaptım ama yine ag bulundu uyarısı geliyor .!!!