5'e kadar beklemedim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar biliyorum defalarca konuşuldu ama tam kesin bilgi alamıyorum.ben 5'e kadar beklemediğim için mi 422 lira aldım?bu 600-700 ekders alan arkadaşlar 5'e kadar beklediler mi?

Normal şartlarda beklemen gerekiyordu hocam, idareye itiraz edecek yüzün kalmamış açıkcası.

ama istedikleri zaman çağırabiliyorlar bu da bir gerçek ben de gidiyorum paşa paşa..merak ettiğim şey bu ekderslerini tam alanların hepsi bekledi mi 5e kadar

Bizler de beklemedik arkadaşım.. bence senin ek dersin yapılırken haziranın son haftasına ders yazmamışlar.. bence idareye sormalısın ve düzelttirmelisin.

Ben 5 e kadar değil ama 4 kadar okuldaydım hocam ve son haftada yıllık izin alarak memlekete gittim geldim. Ekdersim son hafta hariç haftalık 18 saat üzerinden yattı.

Bu tür durumlarda formda cevap bulmak oldukça zor. Direk ek dersinizi yapan şahısla görüşmenizi öneririm, belki 15 saat üzerinden hesaplanmıştır.
Ancak 5 e kadar durmadığınız için kesinti yapabileceklerini zannetmiyorum...

konuştum araştıracağını söylediler..bu uygulamayı yapan bir okul ismi verin dediler ben de araştırıyorum

arkadaşlar böyle bi düzen mi var? ben 5 e kadar beklemedim gurban o yüzden mi benimki ötekilerden eskik diyor. Sizin idareniz kocamaaaaan bi halt etmiş hocam.

Çok uzatacak bir durum yok 5'e kadar beklemenizi sağlamak okulun görevi o sizi bağlamaz,
okulunuz BT Formatör Öğretmen görevlendirmesinde geçen ek ders yönetmeliği 16. maddeye göre 18 saat ek ders alır ifadesini bilmediği için sizin ücretinizi de seminer dönemindeki normal öğretmenler gibi 15 saat üzerinden yapmış,
emsal okul göstermeniz gerekmiyor görevlendirmenizi ve orada yazan ek ders yönetmeliğine göre haftalık alacağınız sabit ek dersi gösterince sorun çözülecektir.

Ha 5'e kadar beklemdiğiniz günlerde ek ders günlük 3 saat değil hiç yapılmamışsa o zamanda size bunu tebliğ etmeleri gerekirdi ama geçmiş yıllardaki tecribelerime dayanarak böyle birşey olduğunu sanmıyorum okul idareniz gibi sizde buhafalık ekders saatniz konusunda bilgisiz olduğunuz için zihninizde mantıklı bir mazeret uydurmuşsunuz gibi geldi açıkçası.

bizim ek dersler daha yatmadı bile.ne kadar olduğunu bilmiyorum.galiba bana da eksik yatırdılar.antalya/kepez.

Merkez okulda çalışıyorsanız beklemeniz gerekir hocam. Ancak ben mesela köy okulundayım. 1 saat de yolumuz var 3-4 arası çıkıyoruz. Ama zaten idare ile birlikte çıkıyoruz çünkü birlikte gidip geliyoruz.

pisagorean' Alıntı:
Merkez okulda çalışıyorsanız beklemeniz gerekir hocam. Ancak ben mesela köy okulundayım. 1 saat de yolumuz var 3-4 arası çıkıyoruz. Ama zaten idare ile birlikte çıkıyoruz çünkü birlikte gidip geliyoruz.
..
bende istanbul merkezdeyim ve 5te çıkarsam 2 saat trafik var. eve gitmem 3 saati buluyor. şimdi bende erken çıkabilecekmiyim ?
..
hiç bir yönetmelik köy okulu için ayrı merkez okul için ayrı değildir hocam. o sizin idarecilerinizin tasarrufunda olan bir şeydir. size 5e kadar kal dese kendi de 5e kadar kalacak. karşılıklı çıkar ilişkisi nedeniyle sizle birlikte çıkıyorlar...

arkadaşlar görevlendirmeler 30 Ağustos'a kadar olduğu için ek dersi tam almanız gerekir. Almadınızsa eğer resmi yolla halledebilirsiniz

aturan' Alıntı:
arkadaşlar görevlendirmeler 30 Ağustos'a kadar olduğu için ek dersi tam almanız gerekir. Almadınızsa eğer resmi yolla halledebilirsiniz
..
her ilde görevlendirmeler 30 ağustos'a kadar değil hocam. o yüzden her il farklı uygulama yapabiliyor...

Geri