6. sınıf 1.dönem 2. yazılı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zambak06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
aslında zor değil, öğrencilerinizin düzeyleri ne durumda bilmiyorum ama.. bu tip sorularda bilgisayar başında iyi olan öğrenciler bile kağıt üzerinde genelde zorlanıyorlar.. sonucu yazarsanız seviniriz

impetus23 sorduğum sorular biraz uygulamaya dönük olsun istedim. çok ezbere dayalı olmasın istedim. ordaki etkinlikler sınıftada yaptığımız etkinlikler. herhafta not veriyorum. bilemedim ilk defa böyle soru soruyorum. bende merak ediyorum. ama zorlanırlarsa ayvayı yedim. notları nasıl yükselteyim diye uğraşacağım.

Soru sayısı 1 ders süresi için sanki fazla gibi geldi bana tabiki öğrenci seviyesi hakkında bilgim yok belki de yeterlidir. Elinize sağlık. Güzel kaynak. İyi çalışmalar...

Sorular güzel hazırlanmış ama öğrencileri zorlayabilir hocam. Kağıt üzerinde olmasından da kaynaklanır. Düşünün ilk ders gösterilerek yapılanı ikinci ders yapamayan öğrenciler var. Ve bunu öğrenci kağıt üzerinde yapacak. Bilgisayarda deneye deneye bulabilirler belki bazı şeyleri.

Paylaşımınız için teşekkürler, benim geçen yıl yaptığım 2. sınavlar gibi olmuş, öğrenci seviyenizi bilmiyorum ama umarım iyi not alırlar.

Geri