zodiac' Alıntı:okulumda bts yok, dersleri akıllı tahtada anlatıyorum, soruları kendim hazırladım, sizce sorular nasıl, zor mu kolay mı? Sınavı bugün yaptım sıcak sıcak sizlerle paylaşıyorum, belki işine yarayan olur
seraser' Alıntı:Scratch+Weebly anlatan var mı da kullanıp yorum yapsın?
botecii00' Alıntı:öğrenci seviyelerinizi bilmiyorum ama sanki sorular zor olmuş
aakcakaza' Alıntı:hocam sorularınız zormus gerçekten.
habibocak' Alıntı:Elinize sağlık.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Zorluk veya kolaylık görecelidir. Sebebi ise çalıştığınız yer, öğrenci durumu, bt olması veya olmaması vs. o yüzden bana göre normal ama imkanları az olan arkadaşlar için zor olabilir.
Önceden anlatımı yapılmış ve gerekli notlar tutturulmuş ise çok sorun olmayabilir.
malkolm' Alıntı:bence gayet güzel hazırlanmış. açı soruları geometri alanına girmiş ama sorulabilir. eline sağlık
bayram840' Alıntı:Banada cok zor geldi..
Hocam emeğine saygı duyuyorum. Kanaatim şudur ki Scratch, Weebly çoğu okulda anlatılamıyor ne yazık ki. Seviyeler çok farklı olduğundan. Anlatmak istediğim buydu. Scratch+Weebly yerine Klavye tuşları+Word deseydin gör o zaman yorumları...zodiac' Alıntı:weebly dediğimiz 2 soru var sadece, zahmet edip sınavı açıp baktıysanız %70 scratch ağırlıklı sınav zaten.seraser' Alıntı:Scratch+Weebly anlatan var mı da kullanıp yorum yapsın?
seraser' Alıntı:Hocam emeğine saygı duyuyorum. Kanaatim şudur ki Scratch, Weebly çoğu okulda anlatılamıyor ne yazık ki. Seviyeler çok farklı olduğundan. Anlatmak istediğim buydu. Scratch+Weebly yerine Klavye tuşları+Word deseydin gör o zaman yorumları...zodiac' Alıntı:weebly dediğimiz 2 soru var sadece, zahmet edip sınavı açıp baktıysanız %70 scratch ağırlıklı sınav zaten.seraser' Alıntı:Scratch+Weebly anlatan var mı da kullanıp yorum yapsın?