6.Sınıf 1.Sınav Soruları (Scratch+Weebly+Ağlar+Zip)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
okulumda bts yok, dersleri akıllı tahtada anlatıyorum, soruları kendim hazırladım, sizce sorular nasıl, zor mu kolay mı? Sınavı bugün yaptım sıcak sıcak sizlerle paylaşıyorum, belki işine yarayan olur :)

Ekli dosyalar

zodiac' Alıntı:
okulumda bts yok, dersleri akıllı tahtada anlatıyorum, soruları kendim hazırladım, sizce sorular nasıl, zor mu kolay mı? Sınavı bugün yaptım sıcak sıcak sizlerle paylaşıyorum, belki işine yarayan olur :)

bir kişide yorum yazsın Allah aşkına ya :)

seraser' Alıntı:
Scratch+Weebly anlatan var mı da kullanıp yorum yapsın?

weebly dediğimiz 2 soru var sadece, zahmet edip sınavı açıp baktıysanız %70 scratch ağırlıklı sınav zaten.

aakcakaza' Alıntı:
hocam sorularınız zormus gerçekten.

hocam sorduğum soruların hepsini defterlerine yazdırmıştım zaten, yazdırmadığım bişi sormadım sınavda ama dışardan zor gibi görünebilir tabiiki.

Sayın Hocam,

Zorluk veya kolaylık görecelidir. Sebebi ise çalıştığınız yer, öğrenci durumu, bt olması veya olmaması vs. o yüzden bana göre normal ama imkanları az olan arkadaşlar için zor olabilir.

Önceden anlatımı yapılmış ve gerekli notlar tutturulmuş ise çok sorun olmayabilir.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Zorluk veya kolaylık görecelidir. Sebebi ise çalıştığınız yer, öğrenci durumu, bt olması veya olmaması vs. o yüzden bana göre normal ama imkanları az olan arkadaşlar için zor olabilir.

Önceden anlatımı yapılmış ve gerekli notlar tutturulmuş ise çok sorun olmayabilir.

bence gayet güzel hazırlanmış. açı soruları geometri alanına girmiş ama sorulabilir. eline sağlık

malkolm' Alıntı:
bence gayet güzel hazırlanmış. açı soruları geometri alanına girmiş ama sorulabilir. eline sağlık

eyvallah hocam sağolun, okulun imkanları ve öğrenci seviyeleri göz önüne alınarak bu şekilde hazırladım, açı sorularını sormamın nedeni ise defterlerine aynılarını birebir yazdırıp sınıftada uygulama yapıp soracağım demiştim.

bayram840' Alıntı:
Banada cok zor geldi..

sorduğum soruların hepsini defterlerine yazdırıp, ayrıca hem ben akıllı tahtada yaptım hem de sıradaki kim uygulaması ile öğrencileri tahtaya kaldırıp onlara da yaptırmıştım hocam, dediğiniz gibi dışardan zor gibi görünebilir.

zodiac' Alıntı:
seraser' Alıntı:
weebly dediğimiz 2 soru var sadece, zahmet edip sınavı açıp baktıysanız %70 scratch ağırlıklı sınav zaten.
Hocam emeğine saygı duyuyorum. Kanaatim şudur ki Scratch, Weebly çoğu okulda anlatılamıyor ne yazık ki. Seviyeler çok farklı olduğundan. Anlatmak istediğim buydu. Scratch+Weebly yerine Klavye tuşları+Word deseydin gör o zaman yorumları...

seraser' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
seraser' Alıntı:
Hocam emeğine saygı duyuyorum. Kanaatim şudur ki Scratch, Weebly çoğu okulda anlatılamıyor ne yazık ki. Seviyeler çok farklı olduğundan. Anlatmak istediğim buydu. Scratch+Weebly yerine Klavye tuşları+Word deseydin gör o zaman yorumları...

bende şaşırdım zaten kimse yorum yapmayınca, tabii dediğiniz gibi word+tuşlar olsa birsürü kişi yorum yazardı :)

Geri