6. Sınıf BTY planı

Kodla Büyü

yalanaşk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merak ettim de acaba 5 ve 6. sınıfa aynı planı uygulayan kaç kişi var?? ben de aynı planı uygulama kararı aldım ama sıkıntı çıkarırlar mı bilmiyorum.

Sıkıntı çıkarmazlar da. Seneye 5 ler 6 olunca bizimiçin sıkıntı olur. O zaman ne anlatacağımız konusunda yepyeni bir plana ihtiyacımız olur...

bizde de 5 ve 6. sınıflar ilk defa bilgisayar dersi görecek. dolayısıyla hazır bulunuşluk seviyeleri aşağı yukarı aynı durumda. 7 ve 8 lerde ders seçilmedi büyük ihtimalle sonraki yıllarda da seçilmeyecek. ben de hem 5 lere hem 6 lara aynı planı uygulamayı düşündüm bi an. artıları ve eksileri neler olur acaba?

kkslyyldz' Alıntı:
bizde de 5 ve 6. sınıflar ilk defa bilgisayar dersi görecek. dolayısıyla hazır bulunuşluk seviyeleri aşağı yukarı aynı durumda. 7 ve 8 lerde ders seçilmedi büyük ihtimalle sonraki yıllarda da seçilmeyecek. ben de hem 5 lere hem 6 lara aynı planı uygulamayı düşündüm bi an. artıları ve eksileri neler olur acaba?
rock hocamın da dediği gibi bu sene için bir sorun olacağını sanmıyorum, ama seneye 6. sınıflara aynı planı uygulayamazsınız çünkü bu sene 5 te hepsini görmüş oluyorlar. Ama seneye yeniden bir planlama yaparım baştan derseniz olabilir.

KöfteHoRr' Alıntı:
kkslyyldz' Alıntı:
rock hocamın da dediği gibi bu sene için bir sorun olacağını sanmıyorum, ama seneye 6. sınıflara aynı planı uygulayamazsınız çünkü bu sene 5 te hepsini görmüş oluyorlar. Ama seneye yeniden bir planlama yaparım baştan derseniz olabilir.

seneye de bu yıl 6. sınıflar için oluşturulmuş planı kullanırım diye düşünüyorum. şu an ki 6. sınıfların büyük ihtimalle seneye bilgisayar dersi olmayacak zaten.

nyzmemre' Alıntı:
hocam bu yılın 6larına seneye ders yşne zorunlu :S
bu yılın 6. sınıflarına, seneye 7. sınıf olacakları için seçmeli olacak. Şu "kademeli geçiş" ifadesini yanlış yorumluyorsunuz. 7 ve 8. sınıflarda yeni bir değişiklik olmadıkça seçmeli olmaya devam edecek. Sadece bu sene 1 saatlik BT dersi seçmeli, seneye 2. saatlik BT ve Yazılım dersi seçmeli olacak. Kdemeli geçiş ile de kastedilen bu.

ama bi yerden başlamak gerekiyor bence çünkü böyle düşünürsek programlamayı hiç anlatamayabiliriz bence denemek lazım zor ya da kolay sonuçta bilgisayar kullanmayan öğrenci yok basit konularla fazla uğraşmayız ama programlama için uğraşmak lazım en azından scrtachta bir topu bile hareket ettirebilseler iyidir ama labı olmayan hocalarıma Allah yardım etsin

KöfteHoRr' Alıntı:
nyzmemre' Alıntı:
hocam bu yılın 6larına seneye ders yşne zorunlu :S
bu yılın 6. sınıflarına, seneye 7. sınıf olacakları için seçmeli olacak. Şu "kademeli geçiş" ifadesini yanlış yorumluyorsunuz. 7 ve 8. sınıflarda yeni bir değişiklik olmadıkça seçmeli olmaya devam edecek. Sadece bu sene 1 saatlik BT dersi seçmeli, seneye 2. saatlik BT ve Yazılım dersi seçmeli olacak. Kdemeli geçiş ile de kastedilen bu.
:++: konuyu çok doğru izah etmişsiniz hocam

Geri