rock hocamın da dediği gibi bu sene için bir sorun olacağını sanmıyorum, ama seneye 6. sınıflara aynı planı uygulayamazsınız çünkü bu sene 5 te hepsini görmüş oluyorlar. Ama seneye yeniden bir planlama yaparım baştan derseniz olabilir.kkslyyldz' Alıntı:bizde de 5 ve 6. sınıflar ilk defa bilgisayar dersi görecek. dolayısıyla hazır bulunuşluk seviyeleri aşağı yukarı aynı durumda. 7 ve 8 lerde ders seçilmedi büyük ihtimalle sonraki yıllarda da seçilmeyecek. ben de hem 5 lere hem 6 lara aynı planı uygulamayı düşündüm bi an. artıları ve eksileri neler olur acaba?
fatmazehra' Alıntı:Arkadaşlar seneye 7. sınıflarda da zorunlu olacak mı acaba dersimiz?
KöfteHoRr' Alıntı:rock hocamın da dediği gibi bu sene için bir sorun olacağını sanmıyorum, ama seneye 6. sınıflara aynı planı uygulayamazsınız çünkü bu sene 5 te hepsini görmüş oluyorlar. Ama seneye yeniden bir planlama yaparım baştan derseniz olabilir.kkslyyldz' Alıntı:bizde de 5 ve 6. sınıflar ilk defa bilgisayar dersi görecek. dolayısıyla hazır bulunuşluk seviyeleri aşağı yukarı aynı durumda. 7 ve 8 lerde ders seçilmedi büyük ihtimalle sonraki yıllarda da seçilmeyecek. ben de hem 5 lere hem 6 lara aynı planı uygulamayı düşündüm bi an. artıları ve eksileri neler olur acaba?
bu yılın 6. sınıflarına, seneye 7. sınıf olacakları için seçmeli olacak. Şu "kademeli geçiş" ifadesini yanlış yorumluyorsunuz. 7 ve 8. sınıflarda yeni bir değişiklik olmadıkça seçmeli olmaya devam edecek. Sadece bu sene 1 saatlik BT dersi seçmeli, seneye 2. saatlik BT ve Yazılım dersi seçmeli olacak. Kdemeli geçiş ile de kastedilen bu.nyzmemre' Alıntı:hocam bu yılın 6larına seneye ders yşne zorunlu :S
:++: konuyu çok doğru izah etmişsiniz hocamKöfteHoRr' Alıntı:bu yılın 6. sınıflarına, seneye 7. sınıf olacakları için seçmeli olacak. Şu "kademeli geçiş" ifadesini yanlış yorumluyorsunuz. 7 ve 8. sınıflarda yeni bir değişiklik olmadıkça seçmeli olmaya devam edecek. Sadece bu sene 1 saatlik BT dersi seçmeli, seneye 2. saatlik BT ve Yazılım dersi seçmeli olacak. Kdemeli geçiş ile de kastedilen bu.nyzmemre' Alıntı:hocam bu yılın 6larına seneye ders yşne zorunlu :S