6.sınıf excel giriş dersi anlatımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan process
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

process

Üye
Merhaba ben böte öğrencisiyim var olan bir dersimize göre 6.sınıflara excel anlatmam gerekiyor.Kazanımlarda excele formüllerle giriş yapılmış ben pek doğru bulmadım.Sizce nasıl anlatmalıyım ve ne tür etkinlik yaptırabilirim ? projeksiyon üzerinden anlatım gerçekleştireceğim.lütfen yardımcı olun rica ederim.

temel 4 işlem formüllerini ve not hesabında kullanılan ortalama formülünü kullan..örnek olarak öğrencilerin notlarını hesaplat....ilerleyen günlerde de eğeri anlatırsın...geçti kaldı muhabbeti

ha bir de özel listeler varya...onları anlat..hoşlarına gidiyor...1.2.3.4 vs veya pazartesi salı çarşamba....veya senin oluşturacağın bir özel liste...çok ayrıntı çocuğu sıkar...sana çok basit gelen şeyler onlar için çok zor olabilir...bu yüzden mümkün olduğu kadar..ana hatlarda kalmaya çalış

bir kereliğine yapılan bir uygulama olacak bu da bir ders saati şeklinde ve ben de şöyle düşündüm dediğiniz gibi kendinotları üzerine bir çizelge hazırlayıp dokuman olarak kendılerıne versem uygulama kısmında onlara bakarak yapmalarını sağlasam nasıl olur (kendım konuyu bitirdikten sonra) zamanı da iyi değerlendirmem lazım

olur olur niye olmasın...ama dersi anlatırken arada zamanı kontrol et...yoksa ya konu kalır zil çalar...ya da uygulama da biter vakit kalır..o dengeyi iyi ayarlaman gerek

Geri