6.Sınıf Sınav Ortak mı Ayrı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arakadaşlar, okulda 2BT öğretmeniyiz, BTR olduğumdan 6.sınıfların 9 şubesine giriyorum, diğer öğretmen ise 5.sınıfların hepsine ve 6.sınıflarında bazılarının derslerine giriyor, Kasım'ın 18-22 arası sınav yapmayı düşünüyorum ancak yapacağım sınav girdiğim 6.sınıfların hepsinde aynı anda mı olacak yoksa ayrı ayrı da yapabilir miyim? Bir de sınav için diğer BT öğretmeni 6.sınıfların bazılarına girdiğinden işbirliği yapmam zorunlu mu yoksa kendi başıma da belirlediğim bir tarihte sınavı mı ortak ya da ayrı ayrı da yapabilir miyim?

eyvallah Allah razı olsun hocam cevap için ama bu zorunlu birşey mi yoksa istege mi baglı? bir de okulumdaki diğer BT öğretmeni ile aynı anda yapmak zorundamıyım?

aynı anda yapmak zorunda değilsiniz hocam. ancak diğer öğretmen arkadaşınızla zümrede konuşup aynı hafta yapalım diye karar almadınız mı? biz konuştuk aynı hafta tüm sınıfları sınav yapacağız.

ziyaunal' Alıntı:
aynı anda yapmak zorunda değilsiniz hocam. ancak diğer öğretmen arkadaşınızla zümrede konuşup aynı hafta yapalım diye karar almadınız mı? biz konuştuk aynı hafta tüm sınıfları sınav yapacağız.

yok hocam konuşmadık, zümre bile yapmadık ki daha, kitap yok bt sınıfı yok,sınıfta dersleri işliyoruz, ben btryim başka okulada gittigimden hiç görüşemiyoruzki ama aynı anda yapmak daha mantıklı gibime geldi,

Geri