S sylend Site Gezgini Mesajlar 33 18 Eylül 2014 #1 arkadaşlar labsız okullardaki 6. sınıflar için yıllık planı olan varsa paylaşabilir mi?
antipc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 19 Eylül 2014 #2 Ben de bekliyorum. Konu başlıkları oluşturmaya çalıştım ben ama henüz bir plan halinde değil! Plansız da zor oluyor.
Ben de bekliyorum. Konu başlıkları oluşturmaya çalıştım ben ama henüz bir plan halinde değil! Plansız da zor oluyor.
S sylend Site Gezgini Mesajlar 33 20 Eylül 2014 #3 pqrst' Alıntı: Planı buradan indirebilirsiniz. Zümresi de burada. Genişletmek için tıkla ... hocam telefondan giriyorumda bu verdiginiz linkteki plan labsiz okullar icin mi?
pqrst' Alıntı: Planı buradan indirebilirsiniz. Zümresi de burada. Genişletmek için tıkla ... hocam telefondan giriyorumda bu verdiginiz linkteki plan labsiz okullar icin mi?
bote_erz Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,393 20 Eylül 2014 #5 mümkünse her planı paylaşmayın arkadaşlar malum başlıkta labsız diyor ofis konuları ve uygulama gerektiren konuları eklemeyin...
mümkünse her planı paylaşmayın arkadaşlar malum başlıkta labsız diyor ofis konuları ve uygulama gerektiren konuları eklemeyin...