6.sınıflar seçmelide bizi seçebiliyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

akan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
dün itibariyle seçmeliler için öğrencilere kağıt dağıtıldı ve bizim dersimizde var bu listede, 6.sınıflar seçmelide bizi seçebiliyor mu?

Hayır bitti artık.. Zorunlu olarak alacaklar bütün 6'lar.5 ve 6 larda seçmelilerde yokuz, 7'lerde seneye sonraki sene 8 lerde bizi seçebilecekler.

hocam talim terbiyenin son değikişikliğe göre hazırlanmış çizelgeyi indirirseniz. Bilişim tekonlojileri dersinin sadece 7 ve 8 de seçmeli olabileceğini görürsününüz. Bunun da ancak 2014 2015 öğretim yılında 7 lerde 2015 2016 öğretim yılında 7 ve 8 lerde olabileceği belirtilmekte.

hocam bende öyle biliyorum müdür yardmcıma söyledim ama iddalaştı zorunlu ayrı seçmeli ayrı diye,bende tereddüt ettim ayrıca sevinmedim de değil öyle olursa 3.zümrem gelecek okula.

5-6. sınıflar zorunlu, 7-8.sınıflar seçmeli ttkb sayfasından yeni çizelgeyi indirin. Hatta bugün okula gelen yazıda bile bununla ilgili not vardı 5-6. sınıflara B.T.Y. zorunlu diye

arkadaşlar şu anda eski sistemde devam eden 6 7 8ler var. hadi seneye 8ler gidecek. 6lar 7, 7ler 8 olacak olacak. Benim okulumda eski sistemde devam ettikleri için seçmeli dersi okul seçti. bu sınıflara 1er saat bilişim tek. dersine giriyorum. seneye ne olacak şimdi. kademeli geçiş oluyorsa bunlar bu şekilde devam edecek. bu çizelgeye bakılırsa seneye ders seçecekler. sizin okullarda işleyiş nasıl?

bizim okulda da karışıklık var bu konuda..5 ve 6lara 2 şer saat zorunlu eklendi.. ve 7lere 1 er saat eklendi..8lerde hiçbir zaman seçilmiyor nedense ... ama müdür yardımcısı diyor ki, önümüzdeki eylülde değil de bir sonraki sene, 7lerde 2 saat zorunlu olacak, kademeli devam edecek diyor. ben de diyorum ki 7 ve 8lerde zorunlu olmayacak, sadece seçmeli olabilir diyorum... aman yaaa... anlatamıyorsun..kafasına göre yorumluyo bazıları...

Geri