Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
malum iki yazılı yapıyoruz ilk sınavı yazılı yaptım ikincisini uygulama yapmak istiyorum sıkıntı olur mu sonuçta kağıt olmayacak.Nasıl yapmamı önerirsiniz?
hocam bende uygulama yapmak istiyorum ama malum bt sınıfı 15+1 öğrenci sayısı fazla 1. ders 1.grup 2. ders 2. grup sınav yapmayı düşündüm ama dışarda kalan öğrenciler ne olacak başlarına birşey gelse al başına belayı :?
malum iki yazılı yapıyoruz ilk sınavı yazılı yaptım ikincisini uygulama yapmak istiyorum sıkıntı olur mu sonuçta kağıt olmayacak.Nasıl yapmamı önerirsiniz?
Hocam yaptıracağınız soruları kağıda yazın yönerge olarak ve bu yönergeleri öğrencilere dağıtın. Hem kağıdı hem bilgisayardaki uygulamaları toplayın yönerge üzerinden puanlayın. Tabi her soru bu duruma uygun olmayabilir.
neden sıkıntı olsun ki sonuçta müzik dersinde de flüt veya melodika çaldırıp not vermiyorlarmı veya beden eğitiminde hareketlere not veriliyor aynı şekilde. belge yok. bende ikinci sınavı uygulama yapıcam yazılı notları genelde düşük geldi zaten. uygulamada daha iyi yaparlar diye düşünüyorum.
Bende 2. sınavı uygulama yapmayı düşünüyorum. Şu an worde başladım gösterdiğim konularla alakalı bir sayfalık belge hazırlayıp aynısını yapın demeyi düşünüyorum. Kaydetmeyi de gösterdim sınavı bitiren masaüstüne kaydedecek oradan flashla toplayıp alacağım. Her sınıfı ayrı bir cd ye yazdırıp bunları 2. uygulama sınavı olarak vereceğim idareye. Sınıf mevcudu olayını da şöyle çözmeyi düşünüyorum. Başkanı diğer 15 kişinin başında bırakıp tehdit edeceğim Yaramazlık yapanın sınavını 10 puan eksik değerlendireceğim diye