6. ve 7. Sınıflar İçin Yıllık Plan 2014-2015

Kodla Büyü
selcukoglakci' Alıntı:
Yardımcı olmak dileğimle. İyi dersler.

Hocam teşekkürler, ellerinize sağlık. aklıma takılan bir soru var öğretim programı ile ilgili. Planınızı görünce size sormak istedim. Öğretim Programında Bilişim Okuryazarlığı altında yer alan standartlardan sadece "1.1 BİT'in Günlük Yaşamdaki Önemi" planınıza dahil etmişsiniz, diğerleri yok. Örneğin; 1.2 BİT'in Sosyal ve Kültürel Katkıları nı almamışsınız. Bu durum Öğretim Programında çok net belirtilmemiş. Öğrenme Alanlarını genişletip güncelleyebileceğimiz belirtilmiş ancak tereddüte düştüm ben bu konuda.

Bahsettiğiniz kazanımlar aynı alan hakkında (bit) farklı farklı konular hocam. İsterseniz 1.1 ile 1.2 yi alıp plana ekleyebilirsiniz. Size kalan bir durum. İkisi farklı konu.

Planınız gerçekten çok güzel. beğendim. Yalnız bu karınca oyunu- " Tuğba Neler Yapıyor-Grafik Yapalım"- -Etkinlik,
"Hezarfen Ahmet Çelebi"-Etkinlik
açıklığa kavuşturursanız ya da elinizde döküman varsa bunlarla ilgili eklerseniz sevirim.
Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam

yagmurumsu82' Alıntı:
" Tuğba Neler Yapıyor-Grafik Yapalım"- -Etkinlik,
"Hezarfen Ahmet Çelebi"-Etkinlik

"Hezarfen Ahmet Çelebi"-Etkinlik Seçmeli Bilişim Teknolojileri Dersi 5. Basamak 5. Ünite:Sunu Yapıyorum

" Tuğba Neler Yapıyor-Grafik Yapalım"- -Etkinlik Seçmeli Bilişim Teknolojileri Dersi 6. Basamak 5. Ünite:Hesaplama Yapıyorum

Yıllık planda hangi kitapta olduğu yazıyordu hocam. Gözünüzden kaçmış galiba. Karınca oyunu içinse verebileceğim bir kitap yok. Ders anında çocuklarla eğlenebileceğimiz bir araç sadece veri akışını anlatmak için. Amacım sadece zihinlerinde kalıcı olması.

İyi dersler diliyorum.

Geri