Arkadaşlar okulunuza bu eğitimle ilgili herhangi bir yazı geldi mi? Geldiyse paylaşabilirseniz sevinirim. İstanbuldayım ama yazıya ulaşamadım bir türlü
evet bu geldi bugün bana başvurdum ama ben anadolu yakasında oturuyorum günümün yarısı yolda mı geçecek nasıl olacak bu?ist_koord' Alıntı:17-21 Şubat 2014'te Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezinde Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi düzenlenecek katılmak isteyenler 2014000021 numaralı faaliyete başvurabilir diye ilçelere bilgi gönderilmişti. O olmalı ama bence yazıyı görün karışıklık olmasın
hocam nereden başvurdunuz mebsistenmi yardımcı olurmusunuz lütfenMr.Spermata' Alıntı:evet bu geldi bugün bana başvurdum ama ben anadolu yakasında oturuyorum günümün yarısı yolda mı geçecek nasıl olacak bu?ist_koord' Alıntı:17-21 Şubat 2014'te Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezinde Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi düzenlenecek katılmak isteyenler 2014000021 numaralı faaliyete başvurabilir diye ilçelere bilgi gönderilmişti. O olmalı ama bence yazıyı görün karışıklık olmasın