654 Sayılı Fatih Projesi Eğitimleri

Kodla Büyü

ozkansedef

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulunuza bu eğitimle ilgili herhangi bir yazı geldi mi? Geldiyse paylaşabilirseniz sevinirim. İstanbuldayım ama yazıya ulaşamadım bir türlü :(

Valla hocam bende istanbuldayım hatta il milli eğitimdeyim ama benim de 654 sayılı yazıdan haberim yok bu neyle alakalı nedir,
o sayı bakanlığın desimal sonumu, il milli eğitimin mi yoksa ilçenin mi

Sabah müdür yardımcısı mesaj attı 654 sayılı fatih projesi eğitimleri yazısında kurumnetten bir bakıver diye. Kurumnete de ulaşamıyorum şu anda. Ben de tam olarak bilmiyorum nedir ne değildir. Mail atmasını rica ettim ben de. Gönderirse paylaşırım buradan :)

17-21 Şubat arası Beylikdüzü'nde yazıdan anladığım ve ilçeden telefonda söylenen isteğe bağlı olduğudur, ben başvurmayacağım zaten tayin istiyorum..

17-21 Şubat 2014'te Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezinde Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi düzenlenecek katılmak isteyenler 2014000021 numaralı faaliyete başvurabilir diye ilçelere bilgi gönderilmişti. O olmalı ama bence yazıyı görün karışıklık olmasın

ist_koord' Alıntı:
17-21 Şubat 2014'te Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezinde Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi düzenlenecek katılmak isteyenler 2014000021 numaralı faaliyete başvurabilir diye ilçelere bilgi gönderilmişti. O olmalı ama bence yazıyı görün karışıklık olmasın
evet bu geldi bugün bana başvurdum ama ben anadolu yakasında oturuyorum günümün yarısı yolda mı geçecek nasıl olacak bu?

bana da az önce geldi. sultangazideyim. beylikdüzü uzak gibi geldi. gitsemmi diye düşünmekteyim.
sahi bize bunun ne pragması olur. 17-21 şubat arası imiş. 4 gün yani çok ta değil. gitmeye değermi ki ??

Mr.Spermata' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
evet bu geldi bugün bana başvurdum ama ben anadolu yakasında oturuyorum günümün yarısı yolda mı geçecek nasıl olacak bu?
hocam nereden başvurdunuz mebsistenmi yardımcı olurmusunuz lütfen

Yahu az yakın yerlere açsalarmış keşke:(Zaten diğer eğitimden de 5 tane kurs verdim bakanlık 6 kurs verene tablet veriyorum dedi ben alamadım:( 6. kursu biryerlerde veremezmiyim:(((MAğdurum ben mağğğdurum:))

ya Allah rızası için nereden başvuruyoruzz.kimse yardımcı olmıyacakmı

Başvuru için mebbisten bahsetmiş yazı da. Bir süre belirtmemiş. Mebbisten kontrol etmek lazım.

2014000021 nolu kurs için başvurum onaylanmış.
17 - 21 Şubat arası Beylikdüzü ne 5 gün gidip geleceğiz.
Umarım faydalı olur.

Geri