E tabi hocam -647 Cezaların infazı hakkındaki kanun- bi suç işledik ki cezasını çekeceğizsami55' Alıntı:yeni 647 den öğretmene çıksa çıksa amorti çıkar... yada öğretmenler borçlu çıkar...
computing' Alıntı:benim bildiğim haksızlıklardan birisi dil tazminatı ile ilgili. Merkez bankası, THY gibi kurumlarda memur statüsünde çalışanlar ile MEB vs. bir çok kurum arasında eşitsizlik var. Adam 90 dil puanına 650 TL alıyor, diğeri 59 tl alıyor. Mesela benim KPDS 92, 59 tl alıyorum ama bu kurumlardaki arkadaşlar farklı personel kanununa tabi oldukları için 650 alıyor. Dil tazminatını ya kaldırsınlar yada eşitlik sağlansın.
kily' Alıntı:computing' Alıntı:benim bildiğim haksızlıklardan birisi dil tazminatı ile ilgili. Merkez bankası, THY gibi kurumlarda memur statüsünde çalışanlar ile MEB vs. bir çok kurum arasında eşitsizlik var. Adam 90 dil puanına 650 TL alıyor, diğeri 59 tl alıyor. Mesela benim KPDS 92, 59 tl alıyorum ama bu kurumlardaki arkadaşlar farklı personel kanununa tabi oldukları için 650 alıyor. Dil tazminatını ya kaldırsınlar yada eşitlik sağlansın.
dil tazminatı tam olarak eş duruma getirilmemeli bence
kimi memuriyet dallarında dil bilinmesi diğerlerinden daha önemli görevler icra etme noktasında önemli olabiliyor çünkü
lakin bu denli uçurum da çokmuş hani
hayır o değil ingilizce öğretmenide alıyor ya onu anlamıyorum. bana bilgisayar kullanmayı biliyorum diye bilgisayar tazminatı vermek gibi birşeyfrt44' Alıntı:kily' Alıntı:computing' Alıntı:benim bildiğim haksızlıklardan birisi dil tazminatı ile ilgili. Merkez bankası, THY gibi kurumlarda memur statüsünde çalışanlar ile MEB vs. bir çok kurum arasında eşitsizlik var. Adam 90 dil puanına 650 TL alıyor, diğeri 59 tl alıyor. Mesela benim KPDS 92, 59 tl alıyorum ama bu kurumlardaki arkadaşlar farklı personel kanununa tabi oldukları için 650 alıyor. Dil tazminatını ya kaldırsınlar yada eşitlik sağlansın.
kimi memuriyet dallarında dil bilinmesi diğerlerinden daha önemli görevler icra etme noktasında önemli olabiliyor çünkü
onunla niye alakalı olsun ki! sonuç olarak ikiside aynı sınavdan 90 almış...ikisine de aynı ücreti vermek zorundalar...madem öyle arkadaşımıza da kullanma imkanı versinler o da bildiği dili kullanabilsin. Bu arada ben bu şekilde bir ayrım olduğunu bilmiyordum...
kily' Alıntı:computing' Alıntı:benim bildiğim haksızlıklardan birisi dil tazminatı ile ilgili. Merkez bankası, THY gibi kurumlarda memur statüsünde çalışanlar ile MEB vs. bir çok kurum arasında eşitsizlik var. Adam 90 dil puanına 650 TL alıyor, diğeri 59 tl alıyor. Mesela benim KPDS 92, 59 tl alıyorum ama bu kurumlardaki arkadaşlar farklı personel kanununa tabi oldukları için 650 alıyor. Dil tazminatını ya kaldırsınlar yada eşitlik sağlansın.
Buzkırıcı' Alıntı:Tenefus ve yazili okuma tazminati istiyorum ayrica geriye donuk 12 seneninkini de istiyorum.birde ogle aralari simit ayran degil..tereyagli pilav fistikli olacak iskender istiyorum.bu ney ya idare et et et bizde univers. okuduk.
:+1: :+1:
doğru !! o mantıkla bilgisayar tazminatı da olsun açın bakalım bi sınaveses' Alıntı:her şeyi anlarım da ingilizce öğretmenine kpds den 90 aldı diye dil tazminatı vermenin mantığını hiç bir Allah'ın kulu açıklayamaz.. :verymad:
oldum olası ben de bu durumu anlayamamışımdır, tam bir saçmalık benceeses' Alıntı:her şeyi anlarım da ingilizce öğretmenine kpds den 90 aldı diye dil tazminatı vermenin mantığını hiç bir Allah'ın kulu açıklayamaz.. :verymad: