6'lara publisher anlatıp gazete

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bu dönem farklı bir BTY öğretimi deniyorum her dersin sonunda çoıcukların ellerinde bir ürün kalsın istiyorum 3 haftadır herkese zorla webnode sitesi yaptırıp sundurdum okulda bu hafta da publisher öğretip her sınıfa sınıf gazetesi yaptırıp bastırmayı düşünüyorum iyi yapmışmıyım bilmiyorum ama elinde sınıf gazetesi olan var mı? Bir de yaptırabilirmiyim sizce? Gazete 10 bölümden oluşacak 3'erli gruplara ayırıp her grubun bir bölümü hazırlamasını isteyeceğim.
Publisher anlatan güzel bir döküman video varsa onu da alabilirim:)

7. veya 8. sınıflar için bu uygulamalar daha etkili olabilir.
Yıllık planınıza uygun mu ilerliyorsunuz?
Bu konular BTY dersinin öğretim programı ile uyumlu mu?
Sınavları ve değerlendirmeleri hangi yöntemle yapmayı planlıyorsunuz?
BT sınıfınızda yeterli sayıda bilgisayar var mı?
Öğrencilerin bu etkinliklere bakış açısı ne yönde?
İlk başta yukarıdaki sorular akıllara takılıyor sanırım...

:roll:
Bu arada güzel bir dokümanı öğrencilere göstermek yerine, öğrencileri uygulamada kendi stratejilerini geliştirmeleri konusunda desteklemek için, genel bilgilerden sonra, onları yaratıcı çalışmaya teşvik etseniz daha etkili olabilir.

Hocam küçük oldukları için kendi stratejileri olur mu olmaz mı bir örnek görmezlerse her şey havada mı kalır bilemiyorum:) 7 ve 8 ler de bilişim dersi yok bizde o yüzden 5-6 larla yapmayı düşündüm plana göre ilerlemiyorum bu dönem açıkçası benden başka da 5-6 lara gazete yaptıran yok zannımca:)BT sınıfım da yok ayrıca ama çocukların hepsinin evde laptopu tableti hatta dijital saati falan var:) Şunu yapın gelin dediğimde nerde yapacağız biz diyen olmuyor.

Geri